20 de secunde pentru a merge la Tomorrowland

Când vine vorba de the EDM festival, Tomorrowland apare imediat în mintea fanilor. Amestecul de line-up, producție și public multicultural oferă experiența unică Tomorrowland. Chit că gurile rele spun că muzica electronică nu mai e ce a fost, merită să ajungeți acolo doar pentru atmosferă. Biletele s-au dat într-un timp record, însă mai aveți o șansă.

Lipton a dat mâna cu oameni ai muzicii și ai online-ului și a pus la bătaie 12 bilete de o zi pentru 12 fani creativi. Pe lângă acestea, câștigătorii vor beneficia de transport și cazare timp de 2 nopți, ca să nu ajungeți să dormiți prin cine știe ce șanțuri. Cele 12 premii vor fi acordate în urma a 5 concursuri organizate pe pagina Facebook a celor de la Lipton, iar înscrierea presupune încărcarea unui clip video în care să spuneți de ce sunteți voi miezu’ și de ce meritați să ajungeți la Tomorrowland.

Binențeles, concursul se adresează majorilor care sunt suficient de isteți cât să nu încarce clipuri care conțin elemente jignitoare sau care nu sunt originale. Ca să fiți siguri că înscrierea voastră va fi validă, luați de citiți regulamentul (găsiți și link-urile de participare). Ultima înscriere se acceptă pe 26 iunie, ora 23:59, când se termină ultimul concurs.

PS: Ăsta ar fi cel mai bun moment să profitați de ocazia de a merge la Tomorrowland, pentru că organizatorul are niște datorii cât casa și nu se știe dacă mai ține un festival în 2017.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.