Categories
Tech

iOS 12: Apple începe să se trezească

După un trimestru în care au făcut ce știu mai bine (adică să-și mărească profitul), Apple pare să coboare cu picioarele pe pământ. Într-un raport publicat pe Bloomberg, iOS 12 pare să se concentreze pe două lucruri: să fie mai stabil decât versiunea actuală și să activeze noile funcții din prima zi.

Dacă ne uităm doar la iOS 11, vedem că Apple Pay prin Messages a venit mult mai târziu (iOS 11.2), iar AirPlay 2 a fost activat în urmă cu câteva zile. Cam departe față de prima versiune iOS 11 (septembrie 2017).

A doua chestie, stabilitatea, este și mai importantă. Chiar și acum, după ce Apple a lansat atâtea update-uri pentru iOS 11, revenirea la ecranul principal îmi plasează toate iconițele mai jos decât ar trebui să fie. Plus alte chichițe care n-au afectat utilizatorul la nivel de interfață, dar i-au pus în pericol informațiile personale.

Ok, iOS 12 nu pare să rupă gura târgului, iar analiștii de carton se vor grăbi să spună că gata, Apple e pe ducă. Probabil, dar până atunci, urmează 3 iPhone-uri noi până la final de an și încasări tot mai mari din servicii precum Apple Music și iCloud Drive.

Photo by Tom Chen on Unsplash

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.