Nu știu câte review-uri de smartwatch-uri am văzut la un an distanță de la apariție. Sau la un an de folosire zilnică. Din câte îmi dau seama, marea problemă e cea a lipsei tot mai mici de interes față de funcțiile ceasului. Tocmai de aceea mi-a plăcut din start ce oferă Withings: conceptul de under promise & over deliver.

Withings Activite Steel la puțin timp după achiziție. Review-ul ceasului

Și exact asta a făcut Withings cu Activite Steel. Timp de un an, ceasul a primit câteva update-uri prin intermediul aplicației. Cea din urmă a fost actualizată de mai multe ori, adăugând funcționalități suplimentare și o stabilitate sporită conexiunii Bluetooth.

Din punct de vedere al rezistenței produsului, cureaua neagră a cedat în urmă cu câteva zile. Din fericire, am prins o ofertă bună la eMag prin iunie și am luat 3 curele din silicon Withings. Arată bine toate 3.

În rest, ceasul a avut parte de o schimbare a bateriei la 8 luni de utilizare, respectând estimarea oferită de Withings. Înlocuirea bateriei costă 20 de lei și o puteți face la cel mai apropiat ceasornicar.

Zgârieturile sunt minime atât pe sticlă, cât și pe oțelul din care este fabricat ceasul. Overall, ceasul se ține bine după un an de folosire normală, combinată cu ceva alergări și mers la sală.

Dacă vă tentează, prețul a scăzut cu vreo €40 de când l-am cumpărat. În plus, e disponibil în mai multe culori.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Cum schimbi bateria de pe iPhone-ul tău dacă ești pe Vodafone

Tocmai ce m-am întors de la reprezentanța Vodafone, de unde am ridicat un iPhone 6S. A intrat în service pe bază de probleme la baterie, după cum ați auzit în ultimele săptămâni despre mai toate Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Tech

Becurile IKEA TRADFRI devin compatibile cu Amazon Alexa și Apple HomeKit

IKEA a intrat pe piața smart home în primăvară, odată cu lansarea gamei de produse TRADFRI. O mână de becuri, un hub și o telecomandă. Am vorbit despre toate aici. Comunicarea cu asistenții virtuali inteligenți Read more…