În liceu am luat pentru prima dată contact cu ceea ce înseamnă voluntariatul pentru clase sociale și de vârstă defavorizate. Este un duș rece al realității pe care îl recomand oricui, mai ales că viața noastră se învârte doar în jurul orelor de lucru, a câtorva ieșiri în oraș și a concediilor rare.

Sâmbătă am văzut din nou cum e să îți dorești esențialul: o viață normală. Din fericire, în această dimineață am văzut la știri că, spre deosebire de acum 15 ani, cazurile fericite ale copiilor internați la Oncologie sunt din ce în ce mai multe. De aceea, la inițiativa lui Cristi Manafu, copiii de la Oncologie Pediatrică Fundeni au de weekend-ul trecut un motiv de bucurie în plus: au primit în dar 30 de tablete UTOK.

Cadouri de Craciun 2

Cu câțiva dintre ei am interacționat, le-am deschis tabletele și le-am văzut bucuria din ochii lor, alături de cea a părinților care erau de față. Pe lângă tableta în sine, fiecare copil are acum acces la aplicații prin care pot învăța zilnic lucruri noi. Mi s-a confirmat încă o dată că cei mici asimilează extraordinar de repede lucrurile noi și că tabletele îi vor însoți zilnic în drumul lor către noi informații.

Pe lângă Cristi Manafu, țin să le mulțumesc și lui Costin Cocioabă și Alexandru Negrea pentru că s-au ocupat de obositoarea sarcină a configurării fiecărei tablete în parte și pentru că le-au adus până sub bradul secției de Oncologie Pediatrică, dar și Alinei Iatan, fiziokinetoterapeutul care an de an depune eforturi de a face cadouri celor mici. Nu în ultimul rând, le mulțumesc bloggerilor care au dat curs invitației lui Cristi Manafu. Ați făcut 30 de copii foarte fericiți!


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

3 thoughts on “30 de tablete UTOK s-au oprit în mâinile copiilor de la Oncologie Pediatrică Fundeni”

Shorin · December 23, 2014 at 21:53

Felicitari pentru zambetele pe care le-ati daruit!
Sunt sigur ca tabletele chiar vor fi apreciate de cei mici.
Sarbatori fericite!

Alin Stoica · December 24, 2014 at 08:53

Bravo! Bravo! Bravo! Felicitari pentru tot ceea ce ati facut pentru copii!

Mircea · December 24, 2014 at 21:17

Felicitari pentru initiativa si pentru rezultate. Este impresionant sa vezi atatia oameni, bloggeri, care se implica intr-o cauza care nu le aduce beneficii directe.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Am instalat iOS 11

Pentru că în fiecare an mă mănâncă, acum câteva zile am instalat o versiune beta a iOS 11. Este vorba de al doilea Developer Beta, pe un iPhone 6S. Am așteptat a doua versiune, pentru Read more…

Cotidiene

Îmi place când Waze ne ferește de propria prostie

Duminică m-am întors în București pe o ploaie absolut oribilă. Știți voi: aia care necesită ștergătoarele la viteză maximă și cel mult 70 km/h în afara localității. Cu toate astea, tot am dat de imbecili Read more…

Cotidiene

Dacă aș fi primar (4)

Bine ați venit în seria de articole care nu propun autostrăzi suspendate, revoluție în trafic în 6 luni și zone metropolitane! Articolele “Dacă aș fi primar” cuprind idei simple, care pot îmbunătăți vizibil bunul mers Read more…