Cu o leapsa de la Hoinaru, nu puteam sa refuz ocazia de a trage linie peste un 2010 bogat in evenimente.

Primul dintre ele se leaga de facultate si de absolvirea acesteia. Trecand peste revolutii si sedinte cu profesorii, absolvirea a fost un pic mai speciala avand in vedere spectacolul si trasatura de gala pe care a avut-o. Binenteles ca iar m-am ocupat de partea tehnica si am dat la butoane, slabind in acelasi timp vreo 2 kile.

Ma bucur ca anul acesta mi-a revenit pofta de a canta la pian si colegii de facultate au vazut asta chiar din excursia de pe timpul verii. Automat am cautat niste clape, nu de alta, dar nu ma vedeam cantand etern la pianul din Laptarie (da, este un pian, trebuie sa il cautati bine). Asadar, un m-audio keystation 88es si bohemian rhapsody pe teava cu colegii de apartament.

Al treilea pe lista este jobul, primul in adevaratul sens al cuvantului: program bine stabilit si salariu.

Pe locul 4 gasim festivalul Peninsula si multa muzica buna, mai ales ca am stat la cativa metri de Above & Beyond si am tras niste poze pentru inconcert.ro. Un oras frumos, mancare buna si lumea foarte ok.

Pe locul 5 gasesc primul an petrecut in .ro. Prea multe nu ar fi de spus, doar senzatia ca ai ceva pe numele tau in afara de buletin. De trafic nu poate fi vorba,  cine a avut timp cateva minute sa citeasca niste randuri probabil ca isi aduce aminte vreo idee, dar nu bag mana in foc.

Initial voiam sa duc leapsa mai departe catre Pandutzu, dar vad ca deja s-a rezolvat problema, asa ca vreau sa o aud pe Adriana Coroiu dand raportul pe 2010.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

0 thoughts on “Top 5 pe 2010”

Leave a Reply

Related Posts

Relax

Cel mai important joc anunțat la E3

Uitați de FIFA, Spider-Man sau de ce a anunțat Ubisoft! Cel mai important joc anunțat la E3 este Age of Empires Definitive Edition sau varianta remasterizată în 4K! Și arată foarte, foarte bine! Puteți să Read more…

Relax

Cea mai tare chestie la PlayStation4

Mă uitam la evoluția gadget-urilor și revoluție nu prea mai are cum să fie în viitorul apropiat. În schimb, marii jucători pot adăuga funcții care să ajute cu adevărat utilizatorii. De exemplu, Sony a zis Read more…

Foto

Prin Brașov

Dacă tot e un weekend prelungit, am hotărât ca duminica să revăd Brașovul. N-am stat să explorez prea multe, că aveam de înfruntat Valea Prahovei mai târziu. Drept urmare, urcare pe Tâmpa, unde n-ar strica Read more…