N-am prea fost atent în ultima vreme și m-am trezit că România a devenit un hub important pentru jucătorii de DotA 2. Atât de important, încât se organizează The Bucharest Major chiar la noi în bătătură, mai exact la Polivalentă.

M-am uitat la echipele care vor participa între 4 și 11 martie și practic îi avem pe cei care isterizează comunitatea la nivel internațional: Navi, Invictus, Secret, EG, Vici, Virtus Pro etc. Premiile totale însumează $1 milion și dacă asta vi se pare mult, turneul final The International a adunat anul trecut vreo $24 de milioane, din care doar $1.6 milioane au fost date de către organizator (Valve).

Accesul publicului se face doar între 9 și 11 martie, pe bază de bilet. Prețurile pornesc de la 70 de lei pentru data de 9 martie și ajung la 90 de lei pentru celelalte două zile. După data de 1 februarie vor crește. Le luați de aici.

Dacă vreți să aflați de ce a devenit DotA 2 ditamai fenomenul internațional, aruncați o privire peste documentarul “Free to Play”. Pentru cei care sunt deja la curent cu ce mișcă prin competiție, The Bucharest Major e de neratat!

Bucharest major logo


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

Alex Dumitru · January 30, 2018 at 19:00

Cred ca a contat si faptul ca firma care organizeaza majoritatea eventimentelor (Majors, International) e romaneasca (PGL).

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

RCS-RDS este tras în jos de către echipele de teren

Mi-e greu să înțeleg logica RDS de a subcontracta echipe de mediocri. După episodul de acum 3 ani și jumătate, am constatat că oamenii care vin să-ți bage net în casă în continuare n-au habar Read more…

Cotidiene

Un canal de Youtube pentru fanii minimalismului

Matt D’Avella e un tip care trăiește într-un apartament minimalist și vorbește pe Youtube despre asta. Bine, a și regizat un documentar pe aceeași temă – îl puteți vedea pe Netflix. Motiv pentru care (probabil) Read more…

Cotidiene

Sunt curios ce influență poate avea un retailer asupra unui serviciu de curierat

Pentru cei care mă știu, povestea coletului Urgent Cargus din preajma Crăciunului este cunoscută. Pe scurt: un produs comandat de pe ASOS și livrat perfect până la Oradea de către DHL a ajuns în mâinile Read more…