N-am prea fost atent în ultima vreme și m-am trezit că România a devenit un hub important pentru jucătorii de DotA 2. Atât de important, încât se organizează The Bucharest Major chiar la noi în bătătură, mai exact la Polivalentă.

M-am uitat la echipele care vor participa între 4 și 11 martie și practic îi avem pe cei care isterizează comunitatea la nivel internațional: Navi, Invictus, Secret, EG, Vici, Virtus Pro etc. Premiile totale însumează $1 milion și dacă asta vi se pare mult, turneul final The International a adunat anul trecut vreo $24 de milioane, din care doar $1.6 milioane au fost date de către organizator (Valve).

Accesul publicului se face doar între 9 și 11 martie, pe bază de bilet. Prețurile pornesc de la 70 de lei pentru data de 9 martie și ajung la 90 de lei pentru celelalte două zile. După data de 1 februarie vor crește. Le luați de aici.

Dacă vreți să aflați de ce a devenit DotA 2 ditamai fenomenul internațional, aruncați o privire peste documentarul “Free to Play”. Pentru cei care sunt deja la curent cu ce mișcă prin competiție, The Bucharest Major e de neratat!

Bucharest major logo


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

Alex Dumitru · January 30, 2018 at 19:00

Cred ca a contat si faptul ca firma care organizeaza majoritatea eventimentelor (Majors, International) e romaneasca (PGL).

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Gagica lui Dragnea e o falsă problemă

Văd că lumea a rămas după marele Congres doar cu ideea că e nasol să umbli cu o tipă mai tânără cu 30 de ani decât tine. Ceea ce, în contextul real, adică cel politic, Read more…

Cotidiene

Următorul pas pentru salvarea idioților de pe șosea

Am fost în weekend la Buzău pe o ploaie absolut sâcâitoare. Pentru că folosesc ruta alternativă la DN2, am interacționat cu mai puțini șoferi, însă suficient de mult cât să văd că proporția de idioți Read more…

Cotidiene

Cu ce-am rămas după o săptămână de frecușuri la nivel înalt

Dincolo de ce ar fi trebuit să facă Iohannis și dincolo de competențele Vioricăi Dăncilă, eu am rămas cu asta: Un sfat: închideți-vă creditele, dacă puteți; puneți niște bănuți deoparte; mai luați-vă un job acum, Read more…