Încep să mă satur de ce-mi dă feed-ul în fiecare zi: prea multe how-to-uri și prea puține exemple din viața reală. Cinci pași să fii băgat în seamă pe Twitter, 7 metode ca să fii al doilea Justin Bieber pe Facebook, 10 lucruri pe care să nu le faci dacă ești social media manager. Și întotdeauna pașii, metodele și lucrurile sunt aceleași.

Apoi trecem la gadget-uri. Zvonurile despre Apple sunt de ani buni foarte plictisitoare, am ajuns să urăsc cuvinte precum “alleged” și “purpoted”. Uitându-mă în urmă cu doi ani îmi dau seama ce tâmpenii debitau unii, în frunte cu mega-analistul lu’ pește, Peter Misek. Mai nou văd că se înmulțesc articolele care văd Nokia sărind în curtea Android. Am râs. Și nu e prima dată.

Uneori mi-e dor de presa scrisă, din simplul motiv că acolo aveai un spațiu bine definit de care jurnaliști adevărați se îngrijeau. Și în mod normal jurnaliștii se chinuiau să îl umple cu materiale foarte bune dacă voiau să se vândă bine. Internetul a topit granițele publicațiilor, iar calitatea are o densitate mult mai mică. Păcat.

Voi cu ce informații vă hrăniți mintea?

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

FaraSuparare · July 4, 2013 at 13:40

intai blogurile pe care le citesc constant. Dupa aia stirile uzuale din Romania si de afara, in ultimul timp in principal de pe Digi24 pentru Romania.
Tehnologie ..am un ditai calupul de site-uri, dar de unde citesc doar ce mi se pare cu adevarat interesant, in rest abuzand cu multa gratie functia de “mark as read”

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Nenorociții de la Mega Mall

Cred că s-a făcut o săptămână de când parcarea de la Mega Mall are bariere și bonuri. Nimic neobișnuit până acum. Deși nu scrie nicăieri pe tichet dacă există vreo perioadă de gratuitate, câteva vizite Read more…

Cotidiene

83,4 kilometri de autostradă în 3 ani. Îndrăznește să crezi!

În decembrie 2014, Ministerul Transporturilor inaugura 28.2 de kilometri de autostradă, între Arad și Nădlac. De atunci, mândra noastră patrie s-a mai împodobit cu 83.4 kilometri. Anul acesta am inaugurat o jumătate de lot în Read more…

Cotidiene

S-o înjurăm pe Firea că îndeamnă la respectarea legii

Acum niște ani, Victor Ponta se declara împotriva unei idei doar pentru simplul motiv că Traian Băsescu era pro. Nu conta dacă ideea era bună (sau rea), Ponta era contra pentru că el trebuia să Read more…