Încep să mă satur de ce-mi dă feed-ul în fiecare zi: prea multe how-to-uri și prea puține exemple din viața reală. Cinci pași să fii băgat în seamă pe Twitter, 7 metode ca să fii al doilea Justin Bieber pe Facebook, 10 lucruri pe care să nu le faci dacă ești social media manager. Și întotdeauna pașii, metodele și lucrurile sunt aceleași.

Apoi trecem la gadget-uri. Zvonurile despre Apple sunt de ani buni foarte plictisitoare, am ajuns să urăsc cuvinte precum “alleged” și “purpoted”. Uitându-mă în urmă cu doi ani îmi dau seama ce tâmpenii debitau unii, în frunte cu mega-analistul lu’ pește, Peter Misek. Mai nou văd că se înmulțesc articolele care văd Nokia sărind în curtea Android. Am râs. Și nu e prima dată.

Uneori mi-e dor de presa scrisă, din simplul motiv că acolo aveai un spațiu bine definit de care jurnaliști adevărați se îngrijeau. Și în mod normal jurnaliștii se chinuiau să îl umple cu materiale foarte bune dacă voiau să se vândă bine. Internetul a topit granițele publicațiilor, iar calitatea are o densitate mult mai mică. Păcat.

Voi cu ce informații vă hrăniți mintea?

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

FaraSuparare · July 4, 2013 at 13:40

intai blogurile pe care le citesc constant. Dupa aia stirile uzuale din Romania si de afara, in ultimul timp in principal de pe Digi24 pentru Romania.
Tehnologie ..am un ditai calupul de site-uri, dar de unde citesc doar ce mi se pare cu adevarat interesant, in rest abuzand cu multa gratie functia de “mark as read”

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Gagica lui Dragnea e o falsă problemă

Văd că lumea a rămas după marele Congres doar cu ideea că e nasol să umbli cu o tipă mai tânără cu 30 de ani decât tine. Ceea ce, în contextul real, adică cel politic, Read more…

Cotidiene

The Bucharest Major ne pune pe harta internațională DotA 2

N-am prea fost atent în ultima vreme și m-am trezit că România a devenit un hub important pentru jucătorii de DotA 2. Atât de important, încât se organizează The Bucharest Major chiar la noi în Read more…

Cotidiene

Următorul pas pentru salvarea idioților de pe șosea

Am fost în weekend la Buzău pe o ploaie absolut sâcâitoare. Pentru că folosesc ruta alternativă la DN2, am interacționat cu mai puțini șoferi, însă suficient de mult cât să văd că proporția de idioți Read more…