F64 promovează din nou resigilatele și, ca utilizator de Sony, am aplicat filtrele corespunzător. Astfel, am găsit o ofertă pe care v-o recomand: Sony a5000 resigilat, cu două obiective la purtător: 16-50 și 55-210.

Sunt două obiective entry-level, dar care oferă foarte mare flexibilitate. Cel puțin al doilea, 55-210, m-a însoțit la ambele episoade Untold și m-a ajutat să obțin imagini pe care le-aș atârna de perete.

ATB, Untold Festival, 30 iulie 2015

Armin van Buuren la Untold Festival, 7 august 2016

Sony a5000 este un mirrorless entry level, cu senzor APS-C de 20.1 megapixeli, înregistrare video Full HD la 30fps, WiFi și NFC pentru mod remote și transfer wireless al fotografiilor și ecran rabatabil 180°.

Și mai fain e faptul că puteți să vă cumpărați obiective manuale vechi și să le folosiți cu un adaptor. Sony a5000 vine cu funcția de focus peaking, ce vă permite să scoateți fotografii clare, chiar dacă nu vă puteți folosi de autofocus. Eu am deja două, iar rezultatele sunt bune.

Desigilat și cu urme minime de utilizare, la doar 1800 de lei. Dacă ar fi să luați obiectivele separat, ați cheltui 3100 de lei!


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Foto

Adobe Lightroom Mobile primește cea mai tare funcție de pe versiunea desktop

Pe lângă Facebook, Instagram și Twitter, Adobe Lightroom este cealaltă aplicație pe care o folosesc în fiecare zi pe telefon. În ultimii doi ani, Adobe a băgat cărbuni și a adăugat noi funcții aplicației pe Read more…

Foto

Sony a7III a fost anunțat în cel mai bun moment posibil

Cam la spartul târgului în ceea ce privește ciclul unei știri, vin cu două idei despre nou anunțatul Sony a7III, entr-level full frame de €2300. Sony a redus pe aici, pe colo, prin punctele esențiale Read more…

Foto

Să numărăm câte DSLR-uri entry-level are Canon

Ia fiți atenți ce zicea CEO-ul Canon acum o lună și un pic: Our primary management goal this year is to raise our antennas high toward cutting-edge technology. It is on this point where we Read more…