F64 promovează din nou resigilatele și, ca utilizator de Sony, am aplicat filtrele corespunzător. Astfel, am găsit o ofertă pe care v-o recomand: Sony a5000 resigilat, cu două obiective la purtător: 16-50 și 55-210.

Sunt două obiective entry-level, dar care oferă foarte mare flexibilitate. Cel puțin al doilea, 55-210, m-a însoțit la ambele episoade Untold și m-a ajutat să obțin imagini pe care le-aș atârna de perete.

ATB, Untold Festival, 30 iulie 2015

Armin van Buuren la Untold Festival, 7 august 2016

Sony a5000 este un mirrorless entry level, cu senzor APS-C de 20.1 megapixeli, înregistrare video Full HD la 30fps, WiFi și NFC pentru mod remote și transfer wireless al fotografiilor și ecran rabatabil 180°.

Și mai fain e faptul că puteți să vă cumpărați obiective manuale vechi și să le folosiți cu un adaptor. Sony a5000 vine cu funcția de focus peaking, ce vă permite să scoateți fotografii clare, chiar dacă nu vă puteți folosi de autofocus. Eu am deja două, iar rezultatele sunt bune.

Desigilat și cu urme minime de utilizare, la doar 1800 de lei. Dacă ar fi să luați obiectivele separat, ați cheltui 3100 de lei!


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Foto

Sony anunță un obiectiv pe care nimeni nu-l vrea

Chiar înainte de CES, Sony a anunțat că următorul obiectiv pentru aparatele foto APS-C, montura E va fi un 18-135mm f3.5-5.6 OSS. Practic, este un obiectiv pe care nimeni nu-l vrea, dar de care Sony Read more…

Foto

Reflex este camera SLR pe care chiar aș susține-o pe Kickstarter

Ultima dată am vorbit despre eșecul în așteptare al celor de la Yashica. Marea problemă a proiectelor ambițioase de pe Kickstar este că nici ele nu știu ce vor să fie. Cal sau măgar. Proiectul Read more…

Comunicare

Îmi place branding-ul Echipei Naționale de fotbal

Da, cred că sunt unul dintre puținele persoane care chiar apreciază gestul Echipei Naționale. Pentru că, spre deosebire de acum 20 de ani, când convocarea la Națională era cea mai mare onoare, astăzi jucătorii par Read more…