y12i1rMuzica trance a fost la mare căutare în zilele astea dintr-un simplu motiv: A State of Trance. În primul rând s-au împlinit 500 de episoade ale emisiunii, deci de 10 ani îl auzim pe Armin aproape în fiecare săptămână. Chiar olandezul a spus la un moment dat (acum ceva ani) pentru DJ Mag că el este cunoscut mai ales datorită emisiunii sale. Apoi am avut parte de concerte memorabile și de piese foarte reușite.

Episodul 500 este sărbătorit cu stil de către Armin și Armada: 5 concerte în 5 orașe de pe 5 continente: Miami, Buenos Aires, Cape Town, Sydney și Den Bosch. Cum evenimentul este foarte important, s-a lansat și un imn. Joi am avut parte de un preparty din clubul Trinity (Cape Town), loc de unde s-a și emis. Mi-a plăcut mult, întreaga emisiune a fost mai interactivă decât de obicei, un rol important avându-le publicul, dialogul cu DJ-ii invitați și mesajele lăsate de către cei care nu au putut ajunge sau vor ajunge la celelalte party-uri, mesajele lăsate de către fani în căsuța vocală Skype și, nu în ultimul rând, Twitter și #ASOT500 (situat pe locul 4 în România).

Mulțumit de ceea ce am auzit nu m-am așteptat ca Andra să mă abordeze foarte direct în legătură cu compilația A State of Trance 2011, lansată chiar a doua zi. Deci ai ascultat? Vai cum e ASOT 2011! OMFG OMFG!! Da, până la urmă l-am ascultat și este foarte reușit. De doi ani încoace sunt mare fan al primului cd de pe A State of Trance 2011 – On the beach: consider că e o selecție foarte bună a pieselor care pot fi puse pe plajă, nu ciocănelele de la noi.

Tracklist-ul poate fi văzut aici, iar un preview aici și aici.

foto 1, foto 2