În ziua în care Sander van Doorn trecea prin studioul A State of Trance, Untold anunța că olandezul se află în lista de DJ care vor ocupa scena de pe Cluj Arena.

Clujenii au anunțat și alți artiști, printre care Sunnery James & Ryan Marciano, Dannic și Lost Frequencies, însă de Sander mă leagă câteva amintiri foarte plăcute. L-am văzut pentru prima dată în 2011, la Arene, unde a livrat un set memorabil. Și mai fain e că, tot la același eveniment, deschiderea a fost rezolvată de Radion6, DJ care acum intră frecvent pe show-urile de profil și care a mixat la evenimentul ASOT 800.

În plus, Sander van Doorn e motivul pentru care am descoperit-o pe Sia înainte să intre puternic pe mainstream. Au avut două colaborări: una prin 2008, remix la The Girl You Lost to Cocaine, și a doua, de pe albumul Eleve11 (2011), Drink to Get Drunk.

Sigur, stilul lui Sander a evoluat simțitor față de ce producea la mijlocul decadei trecute și, probabil, vor exista voci care vor deplânge soarta a încă unui DJ care s-a predat EDM-ului. Perhaps, dar olandezul știe să facă atmosferă prin seturile sale, iar pentru asta Untold merită maxime aprecieri.

Că tot am adus vorba de prezența lui în A State of Trance, Sander a promis o reîntoarcere către trance, așa că fanii genului ar trebui să-l vadă la lucru în august. Iată și clipul oficial Untold:


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

Weekly Roundup #5 | Dan Pandrea · March 12, 2017 at 23:11

[…] Sander van Doorn vine la Untold Festival […]

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…