În ziua în care Sander van Doorn trecea prin studioul A State of Trance, Untold anunța că olandezul se află în lista de DJ care vor ocupa scena de pe Cluj Arena.

Clujenii au anunțat și alți artiști, printre care Sunnery James & Ryan Marciano, Dannic și Lost Frequencies, însă de Sander mă leagă câteva amintiri foarte plăcute. L-am văzut pentru prima dată în 2011, la Arene, unde a livrat un set memorabil. Și mai fain e că, tot la același eveniment, deschiderea a fost rezolvată de Radion6, DJ care acum intră frecvent pe show-urile de profil și care a mixat la evenimentul ASOT 800.

În plus, Sander van Doorn e motivul pentru care am descoperit-o pe Sia înainte să intre puternic pe mainstream. Au avut două colaborări: una prin 2008, remix la The Girl You Lost to Cocaine, și a doua, de pe albumul Eleve11 (2011), Drink to Get Drunk.

Sigur, stilul lui Sander a evoluat simțitor față de ce producea la mijlocul decadei trecute și, probabil, vor exista voci care vor deplânge soarta a încă unui DJ care s-a predat EDM-ului. Perhaps, dar olandezul știe să facă atmosferă prin seturile sale, iar pentru asta Untold merită maxime aprecieri.

Că tot am adus vorba de prezența lui în A State of Trance, Sander a promis o reîntoarcere către trance, așa că fanii genului ar trebui să-l vadă la lucru în august. Iată și clipul oficial Untold:


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

Weekly Roundup #5 | Dan Pandrea · March 12, 2017 at 23:11

[…] Sander van Doorn vine la Untold Festival […]

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…

Muzica

Evenimentele dance restrânse n-or să moară prea curând

Întotdeauna mi s-a părut amuzant să aud mari DJ că se simt la fel de bine atât pe stadion de mii de fani, cât și într-un club de 200 de persoane. Mă gândeam că e Read more…

Muzica

Cum s-a văzut Untold de la București

Ce faci când nu ești în Cluj și Untold e pe toate gardurile? Păi te uiți, că altceva n-ai ce face. Este primul Untold care mă prinde departe de complexul amenajat în jurul noului stadion. Read more…