Știți ce s-a întâmplat de ziua maghiarilor, nu? O fată a mers la școală cu o bentiță tricoloră și a fost “persecutată” de către majoritatea maghiară. S-a dat lumea cu fundul de pământ, spiritul naționalist a fost scos de la naftalină și Sabina a ajuns un nonsubiect. La fel cum se vorbește în articolul pe care l-am menționat prin link, sunt de părere că puștoaica a căutat scandal și l-a găsit din plin.

Dacă sunteți la curent cu știrea, fata s-a accesorizat cu steagul României ca răspuns la acțiunile maghiarilor de 1 decembrie. Adică fix un comportament de tip “ba pe-a mă-tii”. Lumea uită că nu așa îți dovedești caracterul superior, ci, mai rău, te cobori la nivelul unora pe care tu îi consideri inferiori. Așa dovedești că nu ești cu nimic mai bun decât ultrașii naționaliști maghiari, ci te bagi în aceeași ciorbă reîncălzită de atâtea ori în ultimii ani.

Cât despre Sabina? E o puștoaică ce se bucură de atenția presei, un fel de Ecaterina Teodoroiu scalată la vremurile de azi. Apropo, temă pentru elevii de a 9-a: aflați cine a fost Ecaterina Teodoroiu. Într-un an de zile subiectul va fi demult uitat, iar Sabina se va întoarce la temele ei. Rezultatele? Multă prostie. Citeam la un moment dat o carte din care aflam că e bine să eviți subiectele pe teme religioase și politice când discuți cu paranoici. 15.000 de oameni au dat un like paginii de susținere a fetei cu bentiță. Eu ce să înțeleg din numărul ăsta?

vacanta mare – unguru si ardeleanu la scoala

Asculta mai multe audio diverse

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

7 Comments

Moldov Enescu · March 22, 2013 at 13:46

Ca in loc sa cautam dialog si coabitare(daca Base si Ponta au putut, ei de ce nu?) continuam cu dobitocelile de tip Csibi Barna. Bine ca mi-au hackuit site-u si nu pot scrie despre asta si asa se invecheste si subiectul..

  dan · March 22, 2013 at 13:47

  Ti-e rusine sa contactezi hostingul?

Moldov Enescu · March 22, 2013 at 13:51

Am facut-o, backupul de acu 72 ore, schimbat parole etc. Dupa 1 ora era din nou spart. Evident ca nu si-au asumat mare lucru, desi inca 5 site-uri erau cazute la ei.

eu · March 22, 2013 at 14:43

Tara asta duce lipsa de oameni cu atitudine ca Sabina. Ce nu duce lipsa insa este de oameni fara personalitate care inghit magariile altora si mai si scriu articole de kkt.

  dan · March 22, 2013 at 14:52

  Daca tu crezi ca a veni cu insemnele tricolore la scoala fix de ziua maghiarimii inseamna “a lua atitudine”, inseamna ca esti ipocrit/a. Fix in ziua aia s-a trezit micuta sa abunde de nationalism. Mai devreme sau mai tarziu nu, Doamne fereste!

Laurentiu Buica · March 22, 2013 at 16:12

Să înțelegi că sunt 150000 de paranoici de care trebuie să te ferești.

  dan · March 22, 2013 at 16:13

  Nici chiar asa, ai pus o cifra in plus :))

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Gagica lui Dragnea e o falsă problemă

Văd că lumea a rămas după marele Congres doar cu ideea că e nasol să umbli cu o tipă mai tânără cu 30 de ani decât tine. Ceea ce, în contextul real, adică cel politic, Read more…

Cotidiene

The Bucharest Major ne pune pe harta internațională DotA 2

N-am prea fost atent în ultima vreme și m-am trezit că România a devenit un hub important pentru jucătorii de DotA 2. Atât de important, încât se organizează The Bucharest Major chiar la noi în Read more…

Cotidiene

Următorul pas pentru salvarea idioților de pe șosea

Am fost în weekend la Buzău pe o ploaie absolut sâcâitoare. Pentru că folosesc ruta alternativă la DN2, am interacționat cu mai puțini șoferi, însă suficient de mult cât să văd că proporția de idioți Read more…