Anul trecut (tot pe vremea asta) mă prezentam pe Mătăsari la PRIME Maraton, să vorbim despre filme și comunicare. A fost o ediție reușită, pe care aș recomanda-o oricând. Anul acesta are loc a treia ediție a Maratonului, dar de data aceasta tema centrala va fi design-ul și moda (a.k.a fashion). Pentru a fi cât mai exact citez din comunicat:

Evenimentul va incepe cu teambuildingul sustinut de Bogdan Grigore (improvitatie.ro) si va urmari imbinarea utilului cu placutul, toate activitatile organizate fiind acompaniate de muzica, dans, jocuri si momente de socializare.
La intrebarile despre design, promovarea designerilor romani si vizibilitatea acestui domeniu in mediul romanesc si nu numai, vor incerca sa raspunda Ana Maria Morodan (blogger at HighStreetCardigans.com, designer Snobbish Breakfast) si Marian Palie (independent fashion stylist), participantii urmand sa foloseasca informatia primita in urmatoarea etapa a evenimentului, rezolvarea unui brief.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, între orele 22:00 și 7:00, deci aveți grijă să dormiți bine în ziua respectivă. Va trebui să vă grăbiți cu inscrierea, deoarece până mâine, 9 noiembrie (orele 22:00), mai puteți trimite mailul de intenție:

Cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt asteptati sa se inscrie la adresa maraton@primeromania.ro pana pe data de 9 noiembrie 2011 orele 22:00. Inscrierile trebuie sa fie insotite de o imagine prin care participantii sa exprime ce inseamna pentru ei notiunea de moda.

Maratonul va avea loc la Hobby Caffe & Shop (str. Jean L. Calderon, nr. 58).


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Comunicare

Îmi place branding-ul Echipei Naționale de fotbal

Da, cred că sunt unul dintre puținele persoane care chiar apreciază gestul Echipei Naționale. Pentru că, spre deosebire de acum 20 de ani, când convocarea la Națională era cea mai mare onoare, astăzi jucătorii par Read more…

Comunicare

Facebook și activarea microfonului pentru a servi ad-uri

A ieșit în spațiul public ideea că Facebook ar cam asculta despre ce vorbim pe lângă telefon, ca mai apoi să ne servească ad-uri targetate. Sună a conspirație de tinichea de aluminiu, iar Facebook neagă Read more…

Comunicare

Avem lista completă de speakeri de la GPeC Summit

Numai mâine nu-i poimâine – la fel și cu GPeC Summit care își deschide porțile pe 14 noiembrie. Evenimentul ține două zile și adună speakeri locali și internaționali specializați în e-commerce și pe una (sau Read more…