Anul trecut (tot pe vremea asta) mă prezentam pe Mătăsari la PRIME Maraton, să vorbim despre filme și comunicare. A fost o ediție reușită, pe care aș recomanda-o oricând. Anul acesta are loc a treia ediție a Maratonului, dar de data aceasta tema centrala va fi design-ul și moda (a.k.a fashion). Pentru a fi cât mai exact citez din comunicat:

Evenimentul va incepe cu teambuildingul sustinut de Bogdan Grigore (improvitatie.ro) si va urmari imbinarea utilului cu placutul, toate activitatile organizate fiind acompaniate de muzica, dans, jocuri si momente de socializare.
La intrebarile despre design, promovarea designerilor romani si vizibilitatea acestui domeniu in mediul romanesc si nu numai, vor incerca sa raspunda Ana Maria Morodan (blogger at HighStreetCardigans.com, designer Snobbish Breakfast) si Marian Palie (independent fashion stylist), participantii urmand sa foloseasca informatia primita in urmatoarea etapa a evenimentului, rezolvarea unui brief.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, între orele 22:00 și 7:00, deci aveți grijă să dormiți bine în ziua respectivă. Va trebui să vă grăbiți cu inscrierea, deoarece până mâine, 9 noiembrie (orele 22:00), mai puteți trimite mailul de intenție:

Cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt asteptati sa se inscrie la adresa maraton@primeromania.ro pana pe data de 9 noiembrie 2011 orele 22:00. Inscrierile trebuie sa fie insotite de o imagine prin care participantii sa exprime ce inseamna pentru ei notiunea de moda.

Maratonul va avea loc la Hobby Caffe & Shop (str. Jean L. Calderon, nr. 58).


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

0 thoughts on “PRIME Maraton sau cât de repede trece timpul”

Leave a Reply

Related Posts

Comunicare

Ce trebuie să știți dacă mergeți la GPeC săptămâna viitoare

Între 16 și 18 mai va avea loc GPeC Summit și, pe lângă suita de speakeri locali și internaționali care vor urca pe scenă, țineți cont de următoarele. eCommerce-ul nu bate pasul pe loc În Read more…

Comunicare

Responsabilitatea informării corecte e la noi

Cazul Cristinei Tunegaru a explodat ieri pe Facebook și a fost preluat repede de site-urile de știri, inclusiv de Hotnews. Pe scurt, este vorba de o profesoară care în ianuarie i-a dat un pic cu Read more…

Comunicare

Pepsi uită ce trebuie să facă un brand de răcoritoare

Bănuiesc că ați văzut reclama Pepsi care a fost imediat retrasă. Pentru cei care nu înțeleg care e tam-tamul: Pepsi e un brand de răcoritoare. Drept urmare, aria în care pot naviga din punct de Read more…