Esound- Magazin online de echipamente pro audio, instrumente muzicale si
accesoriiDupa ce le-am luat, le-am testat si le-am postat, ramasesem cu promisiunea ca voi spune si cum au ajuns la mine in camera:

Toata povestea a inceput acum un an cand am descoperit site-urile esound si soundcreation. Am studiat evoiutia preturilor, produsele si parerile oamenilor, negasind nereguli sau neplaceri. Pana aici toate bune. Esound din Bucuresti si Soundcreation din Timisoara. Pana la urma am decis ca vreau sa discut fata in fata cu oamenii de la care iau un produs important pentru mine. M-am dus pana pe Sebastian sa vad magazinul, intr-un fel asteptandu-ma sa vad un depozit de dimensiuni mari.

Prima impresie pe care ti-o lasa magazinul este total contrara asteptarilor: este mic (cel putin in zona permisa clientilor). Dupa ce ca dimensiunile nu sunt impresionante, te trezesti flancat de chitari electrice, acustice si clasice pe de-o parte, de cealalta parte de boxe, tie ramanandu-ti un culoar care se termina cu o masa, un calculator si un telefon. Tinzi sa crezi ca de la masa aia se trimit toate produsele in tara.

“Va rog sa ne scuzati ca ne-ati prins asa, noi tocmai trimiteam coletele acestea in tara”. Domnul care mi-a spus asta cred ca era detinatorul afacerii. “Ce v-ar interesa?” Ii explic eu ceva despre un M-Audio Keystation 88es, zambeste , ma intrerupe (aproape la fel ca in cazul injectoarelor)si striga dupa un baiat pentru a afla care e situatia stocului. Aflu ca dupa doua saptamani urmau sa primeasca produse de la M-Audio. Perfect!

Dupa o saptamana dau un telefon, plasez comanda si astept ca un baiat cuminte ce sunt sa vina. Si cum zicea Eminescu de asteptarea lui langa lacul cel albastru (incarcat cu flori de nufar), cam asa am asteptat si eu dupa clape… vreo 4 saptamai, vestea cea mare fiind data in ziua Webstock-ului.

“Doriti sa va livram pachetul acasa?” / “Shit no! Vin eu si-l iau!” Si uite asa m-am dus eu iar in Sebastian sa car de un colet de 12 kile si 1,43cm inaltime pana in Pantelimon. A meritat? Cu siguranta! As mai face-o? Nu cred. Ii las pe ei sa mi-l livreze, mai ales ca e gratuit.

Cum as cataloga magazinul Esound? Preturi bune, personal binevoitor, produse si marci bune. Ii iert pentru intarziere, consider ca factorii externi sunt foarte imprevizibili, pana la urma interesul lor este sa-si vinda marta cat mai repede posibil..

Programul muzical continua.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Nenorociții de la Mega Mall

Cred că s-a făcut o săptămână de când parcarea de la Mega Mall are bariere și bonuri. Nimic neobișnuit până acum. Deși nu scrie nicăieri pe tichet dacă există vreo perioadă de gratuitate, câteva vizite Read more…

Cotidiene

83,4 kilometri de autostradă în 3 ani. Îndrăznește să crezi!

În decembrie 2014, Ministerul Transporturilor inaugura 28.2 de kilometri de autostradă, între Arad și Nădlac. De atunci, mândra noastră patrie s-a mai împodobit cu 83.4 kilometri. Anul acesta am inaugurat o jumătate de lot în Read more…

Cotidiene

S-o înjurăm pe Firea că îndeamnă la respectarea legii

Acum niște ani, Victor Ponta se declara împotriva unei idei doar pentru simplul motiv că Traian Băsescu era pro. Nu conta dacă ideea era bună (sau rea), Ponta era contra pentru că el trebuia să Read more…