Esound- Magazin online de echipamente pro audio, instrumente muzicale si
accesoriiDupa ce le-am luat, le-am testat si le-am postat, ramasesem cu promisiunea ca voi spune si cum au ajuns la mine in camera:

Toata povestea a inceput acum un an cand am descoperit site-urile esound si soundcreation. Am studiat evoiutia preturilor, produsele si parerile oamenilor, negasind nereguli sau neplaceri. Pana aici toate bune. Esound din Bucuresti si Soundcreation din Timisoara. Pana la urma am decis ca vreau sa discut fata in fata cu oamenii de la care iau un produs important pentru mine. M-am dus pana pe Sebastian sa vad magazinul, intr-un fel asteptandu-ma sa vad un depozit de dimensiuni mari.

Prima impresie pe care ti-o lasa magazinul este total contrara asteptarilor: este mic (cel putin in zona permisa clientilor). Dupa ce ca dimensiunile nu sunt impresionante, te trezesti flancat de chitari electrice, acustice si clasice pe de-o parte, de cealalta parte de boxe, tie ramanandu-ti un culoar care se termina cu o masa, un calculator si un telefon. Tinzi sa crezi ca de la masa aia se trimit toate produsele in tara.

“Va rog sa ne scuzati ca ne-ati prins asa, noi tocmai trimiteam coletele acestea in tara”. Domnul care mi-a spus asta cred ca era detinatorul afacerii. “Ce v-ar interesa?” Ii explic eu ceva despre un M-Audio Keystation 88es, zambeste , ma intrerupe (aproape la fel ca in cazul injectoarelor)si striga dupa un baiat pentru a afla care e situatia stocului. Aflu ca dupa doua saptamani urmau sa primeasca produse de la M-Audio. Perfect!

Dupa o saptamana dau un telefon, plasez comanda si astept ca un baiat cuminte ce sunt sa vina. Si cum zicea Eminescu de asteptarea lui langa lacul cel albastru (incarcat cu flori de nufar), cam asa am asteptat si eu dupa clape… vreo 4 saptamai, vestea cea mare fiind data in ziua Webstock-ului.

“Doriti sa va livram pachetul acasa?” / “Shit no! Vin eu si-l iau!” Si uite asa m-am dus eu iar in Sebastian sa car de un colet de 12 kile si 1,43cm inaltime pana in Pantelimon. A meritat? Cu siguranta! As mai face-o? Nu cred. Ii las pe ei sa mi-l livreze, mai ales ca e gratuit.

Cum as cataloga magazinul Esound? Preturi bune, personal binevoitor, produse si marci bune. Ii iert pentru intarziere, consider ca factorii externi sunt foarte imprevizibili, pana la urma interesul lor este sa-si vinda marta cat mai repede posibil..

Programul muzical continua.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

0 thoughts on “Povestea cu clapele”

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Tuesday Maybe este albumul de ascultat în drum spre festivaluri

Ce asculți în drum spre festivaluri? Aceleași melodii pe care vei dansa o noapte întreagă? Cam redundant, zic. Așa că v-am găsit ceva care să vă bage în starea de festival, dar care să nu Read more…

Cotidiene

Îmi place când Waze ne ferește de propria prostie

Duminică m-am întors în București pe o ploaie absolut oribilă. Știți voi: aia care necesită ștergătoarele la viteză maximă și cel mult 70 km/h în afara localității. Cu toate astea, tot am dat de imbecili Read more…

Cotidiene

Dacă aș fi primar (4)

Bine ați venit în seria de articole care nu propun autostrăzi suspendate, revoluție în trafic în 6 luni și zone metropolitane! Articolele “Dacă aș fi primar” cuprind idei simple, care pot îmbunătăți vizibil bunul mers Read more…