Acum că ne-am mai liniștit cu reanunțarea Apple Watch, e timpul să ne aducem aminte că Pebble știe în continuare ce face cu a doua generație de ceasuri inteligente. Au intrat din nou pe Kickstarter, până acum au strâns $13 milioane și, dincolo de etica pusă la îndoială, ceasul Pebble Time, implicit și varianta Time Steel pe care o vedeți mai sus, se va vinde foarte bine din câteva motive:

Cross platform

Indiferent de barca în care te afli, Pebble a fost făcut să meargă pe ambele platforme majore. Plus că, nu limitează consumatorul la a rămâne fidel unei singure platforme.

Baterie de până la 7 zile

Ăsta e un capitol la care mai marii tehnologiei suferă cumplit. Android Wear trebuie reîncărcat zilnic, Apple spune că al său ceas are o autonomie de 18 ore, însă în anumite condiții. Cu până la 7 zile autonomie, Pebble rezolvă problema încărcării a unui gadget în plus în fiecare seară.

Ecran color

Nu e un ecran în milioane de culori, ci unul de tip e-paper. Avantajele majore sunt nevoia foarte redusă de energie și caracterul mat al ecranului. Mie îmi aduce aminte foarte mult de ecranul de 4096 de culori și de fabuloasa rezoluție 96×65 pixeli de pe Nokia 3510i.

pebble-time

Arată mai bine

Aici nu e o surpriză: mai subțire, mai ușor, adaptat mâinii tale, mai versatil și mai performant. Adică toate lucrurile pe care le auzi când te întâlnești cu un produs nou. Dincolo de ceea ce spun ei, Pebble Time chiar arată bine, iar varianta Steel arată foarte bine când se inspiră de la Apple.

Prețul este critic

Aici Pebble stă bine de tot față de Apple și e la egalitate cu Android Wear. Pebble Time costă pe Kickstarter $159, însă toate cele 10.000 de precomenzi au fost făcute. Când va ajunge în magazine, Time va costa $199, iar modelul Steel va fi $299.

Pebble are nevoie repede de niște review-uri de la site-urile importante de tech, iar de acolo vor trebui să aibă grijă să țină stocurile la un nivel acceptabil peste tot pe unde vor livra începând cu luna mai.

Dacă vreți să profitați de prețul mai mic al primei generații, găsiți ambele modele la eMag.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

iOS 12: Apple începe să se trezească

După un trimestru în care au făcut ce știu mai bine (adică să-și mărească profitul), Apple pare să coboare cu picioarele pe pământ. Într-un raport publicat pe Bloomberg, iOS 12 pare să se concentreze pe Read more…

Tech

Două lucruri de reținut din Q1 2018 pentru Apple

Noaptea trecută, ora locală 14 la Cupertino, Apple a anunțat rezultatele financiare pentru Q1 2018 (octombrie – decembrie 2017). Pe scurt, a fost cel mai bun trimestru din istoria de peste 40 de ani a Read more…

Tech

Steve Wozniak subliniază o problemă a companiilor de tehnologie din prezent

Steve Wozniak a atras atenția publicațiilor pentru că a zis nasoale de Tesla. Ce zice despre întârzierile pe care Musk le-a tot anunțat este adevărat. Apoi a zis chestia asta: “All Tesla says is, ‘It’s Read more…