Mâine are loc primul eveniment Ministry of Sound World Tour în București și după multe peripeții (cum ar fi amânarea din februarie din cauza căderilor de zăpadă și implicit a cortului de la Arene) am pus la punct ultimele detalii împreună cu oamenii de la Xteria.

Ceea ce nu-mi dădeam seama cu câteva luni în urmă era câte detalii se aglomerează în organizarea unui eveniment. Dacă la cursul opțional de organizare de evenimente din facultate începusem să îmi fac o idee, organizarea Ministry of Sound în România implică atenție, efort și viteză.

Pe de o parte există conceptul Ministry of Sound, acel glam specific britanicilor despre care puteți citi mai multe aici. Fără vreo urmă de subiectivism mă declar impresionat de ceea ce vor aduce britanicii în România (cam pe la ora asta cred că încarcă avionul cu decorurile și cadourile pentru public). That’s right: maine seară “riscați” să plecați de la Turbohalle cu o compilație sau un tricou Ministry of Sound. Sau poate că vă plac acadelele și accesoriile.

Pe de altă parte e line-up-ul. Nu credeam că UMEK și Nick Warren se bucură de atâția fani în România, mai ales că pe radio nu se aud foarte des melodii precum ale lor. Într-un interviu recent acordat UMEK ne-a spus la ce să se aștepte publicul român maine seară:

Blood and mayhem on the dance floor! 🙂 No, I’m joking. I like to play fresh music. So expect a lot of great tunes that you didn’t hear yet but are big bubblers right now. I always play a lot of my own productions, new remixes and edits, latest and forthcoming releases from 1605 label and new stuff from associated artists. So you’ll be able to experience proper Umek sound live and the more energy you create on the dance floor the more inspiration you’ll give me to take you on a musical journey.

Nick Warren și-a rupt puțin din timpul său liber pentru a transmite un mesaj. Cred că va fi puțin surprins de vremea de la noi, mai ales că la el vremea e extrem de britanică:

E o muncă ce în final va da naștere unui sentiment plăcut, că ai făcut lumea să se simtă bine. Cine este atras de concept și de line-up este așteptat mâine la Turbohalle, să vadă ce se întâmplă când cel mai mare brand dance din lume aduce party-ul la București!


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

Se duce naibii si Armada - Music Oriented Blog : Music Oriented Blog · May 11, 2012 at 17:39

[…] ar fi să mă gândesc la două mari label-uri muzicale din lume Armada și Ministry of Sound ar fi alegerile evidente. Ministry of Sound a pornit odată cu mișcarea house, iar Armada s-a […]

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…