Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva săptămâni, însă am așteptat să apară mai multe informații despre următorul album al lui ATB, “neXt”. Tot ce știam la momentul anunțului era că vine în două părți, dance și chill, și că e disponibil la precomandă pe Amazon Germania, cu livrare din 21 aprilie.

Din fericire, neamțul are obiceiul de a publica minimixuri înainte de lansarea albumelor, iar “neXt” nu face excepție. Așa putem să aruncăm o privire pe numele care apar pe dublul CD, iar cele mai notabile sunt Andrew Rayel și Myon. Colaborarea cu moldoveanul de peste Prut a debutat chiar în A State of Trance 802, difuzată joi seara. Mai jos vedeți întreg segmentul dedicat lui ATB:

“Connected” este disponibil și pe Apple Music și, cel mai probabil, vom mai vedea câteva melodii lansate până pe 21 aprilie. Promovarea albumului va continua printr-un turneu în State, cu 16 gig-uri bătute în cuie.

Deocamdată nu se știe dacă va reveni la Untold, însă calendarul oficial al concertelor se oprește undeva prin iunie. În ceea ce privește Untold, organizatorii au anunțat cei 7 headlineri de pe Cluj Arena, plus greii care vor mixa în Polivalentă (îi vedeți pe toți aici). Așa că fingers crossed să auzim colaborarea cu Myon (acum singur, după destrămarea Myon & Shane 54) în august, la Cluj.

Cât despre minimix în sine, clipul de mai jos vă dă o idee despre ce veți asculta începând cu 21 aprilie. Sunt câteva bijuterii pe care le voi asculta în heavy rotation, iar partea de chill promite foarte multe. Enjoy:

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 thought on “neXt, următorul album semnat de ATB”

Weekly roundup #10 | Dan Pandrea · April 24, 2017 at 09:04

[…] lui ATB, “neXt“, e disponibil la cumpărat și […]

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Tuesday Maybe este albumul de ascultat în drum spre festivaluri

Ce asculți în drum spre festivaluri? Aceleași melodii pe care vei dansa o noapte întreagă? Cam redundant, zic. Așa că v-am găsit ceva care să vă bage în starea de festival, dar care să nu Read more…

Muzica

Armin van Buuren – Sunny Days

Se pare că Armin merge pe rețeta melodiilor lansate în versiune pop, ca mai apoi să fie remixate de comunitatea DJilor trance. S-a întâmplat cu I Need You, se întâmplă și acum cu Sunny Days. Read more…

Muzica

Am făcut un cover Above & Beyond pe iPhone

Ziceam acum ceva timp că Apple a pompat noi lucruri în versiunea iOS a aplicației GarageBand. Unul dintre ele este plugin-ul Alchemy, cumpărat de americani în urmă cu vreo doi ani. Am vrut să văd Read more…