Știți bancul cu “Departe-i Clujul”? Well, puteți să scurtați mult drumul către festivalurile de vară și să vă opriți la Făgăraș, unde va avea loc Murmur Festival.

Festivalul Murmur va aduce laolaltă muzică electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice. Artizani locali vor putea să redea viață artei lor tradiționale, în timp ce decorul, moda și proiecțiile se vor axa în jurul tematicii autenticității moderne.

Asta se va întâmpla între 28 și 30 iulie, fix în cetatea medievală din Făgăraș, unde 3 scene îi vor găzdui pe The Kryptonite Sparks, Cred Că Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Danaga, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dex, Băiatu de la parter, Ada Kaleh, Suciu, Charlie, Jay Bliss, Kike Mayor, Viktor Udvari, Mihai Pol, Radu Mirică, Toygun și De La Munte.

Biletele sunt deja puse la vânzare, iar organizatorii includ și opțiuni de cazare în camping, fix lângă cetate. Camping-ul va avea parte de pază asigurată, decorațiuni specifice festivalului și toate facilitățile pentru a face șederea cât mai comodă.

Cu festivaluri mari precum Electric Castle și Untold, cel de la Făgăraș este o apariție cel puțin ciudată pe lista evenimentelor din vară. Clujul a evoluat foarte mult în ultimii ani, Brașovul vrea și el să fie pe hartă, iar zona Capitalei rămâne cu Summer Well. Așadar, la ce bun un alt festival într-un orășel celebru în ultimii ani pentru o catedrală de neam prost?

În primul rând, cetatea rămâne un punct istoric important, iar acum 5 ani, când am trecut ultima dată pe acolo, renovările ajunseseră într-un stadiu foarte avansat, semn că suntem în stare să ne păstram istoria.

În al doilea rând, dacă vă plac camping-ul și lista de nume anunțate până acum (alți artiști urmează să fie puși pe afiș), prețurile sunt practic cea mai bună invitație de a vizita cetatea de la Făgăraș: 89 lei cu tot cu camping.

Și, în ultimul rând, dacă vă plac evenimentele exclusive, aflați că Murmur Festival pune la dispoziție doar 300 de bilete early bird. Biletele se găsesc aici, iar update-urile sunt pe Facebook.

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

thesounds · March 21, 2017 at 12:06

Foarte tare!

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Lucrurile pe care le poți face cu Spotify în România

Lansarea Spotify pe piața din România vine cam la spartul târgului, când absolut toată lumea interesată de streaming are câte un abonament. Cu toate astea, Spotify este încă numărul 1 în materie de streaming audio, Read more…

Film

Star Wars Live In Concert: cum ar trebui să vedem filmele de acum încolo

George Lucas nu ratează nicio ocazie de a scoate bani din franciza Star Wars, doar a relansat “The Phantom Menace” în 3D. “A New Hope” acompaniat de Orchestra Simfonică București are mai mult sens, așa Read more…

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…