Sunt singur la parinti. Sunt la facultate. Astea implica bani trimisi pe card (neinteresant) si mancare la pachet pe mijloace de transport. Nu ca ma laud, dar mama mea e cea mai tare cand vine vorba de mancare :))

Acum ca am lamurit partea asta, trebuie sa marturisesc ca in ultima vreme m-a cuprins o dorinta de a folosi aragazul in scopuri culinare (mai sus trebuia sa adaug ca in primul an de facultate nu m-am atins de aragaz datorita cuptorului cu microunde). Binenteles ca nu ma apuc sa fac din prima ciorbe, sarmale sau alte chestii complicate. O luam progresiv: paste.

Dintre toate retetele gustate, carbonara e pe primul loc, asa ca am dat search pe youtube la retete si l-am gasit pe un nene italian (noroc cu subtitrarile) care arata foarte bine ce si cum. Dupa 40 de minute, vlaguit de foame, imi puneam in farfurie.

Data viitoare nu uit sa fac poza.

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Cris · February 25, 2010 at 22:24

Asa am inceput si eu cand m-am apucat de gatit (acum vreun an), dar sa stii ca ciorba e cea mai simpla de facut! ;))
Anyway, God bless the internet!!! (and Google, of course) 😛

Jamie Oliver loveste din nou » Blogul lui Dan · February 27, 2010 at 14:04

[…] cum am spus aici, ma tin de cuvant si arat inceputurile mele […]

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Cum să nu te prindă toamna cu nădragii lăsați în propriul magazin online

E iulie, e vacanță, viața e mișto. Dar dacă te gândești că mai sunt abia 2 luni până la toamnă, îți dai seama că nu mai ai mult să pregătești campaniile pentru perioada în care Read more…

Cotidiene

Dacă aș fi primar (5): Ionuț e un jegos

Bine ați venit în seria de articole care nu propun autostrăzi suspendate, revoluție în trafic în 6 luni și zone metropolitane! Articolele “Dacă aș fi primar” cuprind idei simple, care pot îmbunătăți vizibil bunul mers Read more…

Cotidiene

Canicula a salvat Bucharest Food Festival

Sâmbătă a fost genul ăla de zi în care rufele s-au uscat într-o oră (sau poate chiar mai puțin). A fost și ziua în care am trecut pe la Bucharest Food Festival. S-a ținut în Read more…