DPReview.com a luat camera noului iPhone 5S la testat şi au scris vreo 10 pagini. Foarte interesant dacă sunteţi interesaţi de fotografie până la cele mai mici detalii. Cum nimic pe lumea asta nu-i perfect, site-ul a acordat telefonului nota 8.1. Decent dacă e să ne gândim că este vorba doar de un telefon.

Dar cum armata de idioţi e cea mai numeroasă din lume, mactarzii de la cultofmac, mai exact un autor care se laudă că a scris la Wired acum 4 ani jumate, s-au trezit să dea în cap, că ei nu văd mai departe de mărul lui Steve. “Proştii ăia de la DPReview nu ştiu că iPhone are cea mai bună cameră”.

Şi uite de-aia posesorii de iPhone şi Mac sunt făcuţi proşti, că un nimeni care locuieşte în Barcelona se dă mare analist pe partea de foto.

PS: Apropo, să treci de pe Wired pe CultofMac e cam de cacao dpdv profesional.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

Smart · October 6, 2013 at 20:44

Pe mine m-a atras la inceput aceea functie slow motion, insa sincer sa fiu cred ca e loc de mai bine, insa ma gandesc ca vorba totusi de un telefon si nimic mai putin.
Spre exemplu felul cum reactioneaza sticla sparta, o moneta cred ca ar ajuta multa procqesul… plus ca exista riscul ca ei sa prelucreze acele clipuri publicitare.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Tech

Becurile IKEA TRADFRI devin compatibile cu Amazon Alexa și Apple HomeKit

IKEA a intrat pe piața smart home în primăvară, odată cu lansarea gamei de produse TRADFRI. O mână de becuri, un hub și o telecomandă. Am vorbit despre toate aici. Comunicarea cu asistenții virtuali inteligenți Read more…

Tech

Top 5 aplicații pe bani pentru macOS

Săptămâna trecută am vorbit despre topul personal al aplicațiilor gratuite pentru macOS. Vă puteți descurca și fără cele care sunt pe bani, însă unele dintre ele sunt foarte bune pentru suma pe care trebuie să o Read more…