DPReview.com a luat camera noului iPhone 5S la testat şi au scris vreo 10 pagini. Foarte interesant dacă sunteţi interesaţi de fotografie până la cele mai mici detalii. Cum nimic pe lumea asta nu-i perfect, site-ul a acordat telefonului nota 8.1. Decent dacă e să ne gândim că este vorba doar de un telefon.

Dar cum armata de idioţi e cea mai numeroasă din lume, mactarzii de la cultofmac, mai exact un autor care se laudă că a scris la Wired acum 4 ani jumate, s-au trezit să dea în cap, că ei nu văd mai departe de mărul lui Steve. “Proştii ăia de la DPReview nu ştiu că iPhone are cea mai bună cameră”.

Şi uite de-aia posesorii de iPhone şi Mac sunt făcuţi proşti, că un nimeni care locuieşte în Barcelona se dă mare analist pe partea de foto.

PS: Apropo, să treci de pe Wired pe CultofMac e cam de cacao dpdv profesional.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

Smart · October 6, 2013 at 20:44

Pe mine m-a atras la inceput aceea functie slow motion, insa sincer sa fiu cred ca e loc de mai bine, insa ma gandesc ca vorba totusi de un telefon si nimic mai putin.
Spre exemplu felul cum reactioneaza sticla sparta, o moneta cred ca ar ajuta multa procqesul… plus ca exista riscul ca ei sa prelucreze acele clipuri publicitare.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Un argument în favoarea parolelor complicate

Atacul de la St Bernardino a adus în discuție, printre altele, securitatea telefoanelor mobile. Bănuiesc că știți povestea: FBI le-a cerut celor de la Apple un backdoor, Cook a zis “nu” și de acolo s-a Read more…

Foto

Adobe Lightroom Mobile primește cea mai tare funcție de pe versiunea desktop

Pe lângă Facebook, Instagram și Twitter, Adobe Lightroom este cealaltă aplicație pe care o folosesc în fiecare zi pe telefon. În ultimii doi ani, Adobe a băgat cărbuni și a adăugat noi funcții aplicației pe Read more…

Tech

Apple lucrează la imagine, mai puțin la setea de noi produse a fanilor

Deși Apple a anunțat din prima că evenimentul va fi axat pe educație, publicul a tot speculat în privința posibilelor produse. Așa cum am văzut aseară, Apple a anunțat un iPad cu actualizări hardware minore Read more…