Vremea onorabilului Logitech T631 s-a cam dus. Încărcări din ce în ce mai dese, lag și o ergonomie nu tocmai favorabilă celor ce lucrează la birou ore îndelungate au dus la orientarea către un nou mouse. După cum am spus și în articolul în care am semnalat rebrandingul, Logitech MX Anywhere 2 a fost alegerea evidentă.

Chestii care îmi plac: cele patru materiale cauciucate care sunt responsabile de alunecarea pe suprafața biroului sunt de foarte bună calitate. Pus lângă un mouse obișnuit (de exemplu Logitech M515), diferențele sunt de la cer la pământ.

Al doilea lucru extrem de util pe care îl întâlnești la Logitech MX Anywhere 2 este opțiunea de a configura butoanele după bunul plac, prin aplicația Logitech Options. Dacă folosești un Mac, vei aprecia gesturile pe care le poți face în combinație cu butonul de lângă scroll wheel.

Logitech MX Anywhere 2 Options

În imaginea de mai sus vedeți și nivelul bateriei, iar Logitech promite până la 2 luni de utilizare (6 ore pe zi), însă, spre deosebire de T631, MX Anywhere 2 poate funcționa în timp ce se încarcă – practic devine un mouse cu fir.

Lucruri care s-ar putea să îți mai placă: Logitech MX Anywhere 2 poate fi conectat atât prin Bluetooth, cât și prin receiver-ul universal pe care îl primești ori de câte ori cumperi un mouse sau o tastatură Logitech. Design-ul e un alt lucru pentru care Logitech MX Anywhere 2 este lăudat, însă eu pun preț mai mult pe calitatea materialelor din care este construit. Nu în ultimul rând, poate fi folosit direct pe sticlă.

Logitech MX Anywhere 2 pe sticla

Singurul lucru care împiedică acest mouse să fie mai popular este prețul. Deși este mai mare decât ați fi dispuși să investiți într-un mouse, lista de specificații transformă prețul într-un număr rezonabil. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă dați seama dacă toate funcțiile vă sunt de folos. Îl găsiți la ITGalaxy.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Am rămas cu 3 lucruri după conferința Apple

La ora locală 10, Tim Cook a anunțat următoarele generații de produse: Apple Watch Series 3, iPhone 8, 8 Plus, X și Apple TV 4K. Deși multă lume se concentrează pe cât de dezamăgitoare este Read more…

Tech

Nokia 5 review: plăcut surprins

Am ales să public review-ul Nokia 5 în ziua în care Apple anunță următoarele iPhone-uri dintr-un simplu motiv: nu ai nevoie de un buget de +3000 lei pentru a avea un smartphone decent. Următoarele rânduri Read more…

Tech

Pe 12 septembrie vedem noul iPhone

Dacă v-ați săturat de torenții de știri și de zvonuri despre cum va fi următorul iPhone, aflați că, pe 12 septembrie, Tim Cook ne va izbăvi cu un anunț oficial. Mă rog, cel mai probabil Read more…