Vremea onorabilului Logitech T631 s-a cam dus. Încărcări din ce în ce mai dese, lag și o ergonomie nu tocmai favorabilă celor ce lucrează la birou ore îndelungate au dus la orientarea către un nou mouse. După cum am spus și în articolul în care am semnalat rebrandingul, Logitech MX Anywhere 2 a fost alegerea evidentă.

Chestii care îmi plac: cele patru materiale cauciucate care sunt responsabile de alunecarea pe suprafața biroului sunt de foarte bună calitate. Pus lângă un mouse obișnuit (de exemplu Logitech M515), diferențele sunt de la cer la pământ.

Al doilea lucru extrem de util pe care îl întâlnești la Logitech MX Anywhere 2 este opțiunea de a configura butoanele după bunul plac, prin aplicația Logitech Options. Dacă folosești un Mac, vei aprecia gesturile pe care le poți face în combinație cu butonul de lângă scroll wheel.

Logitech MX Anywhere 2 Options

În imaginea de mai sus vedeți și nivelul bateriei, iar Logitech promite până la 2 luni de utilizare (6 ore pe zi), însă, spre deosebire de T631, MX Anywhere 2 poate funcționa în timp ce se încarcă – practic devine un mouse cu fir.

Lucruri care s-ar putea să îți mai placă: Logitech MX Anywhere 2 poate fi conectat atât prin Bluetooth, cât și prin receiver-ul universal pe care îl primești ori de câte ori cumperi un mouse sau o tastatură Logitech. Design-ul e un alt lucru pentru care Logitech MX Anywhere 2 este lăudat, însă eu pun preț mai mult pe calitatea materialelor din care este construit. Nu în ultimul rând, poate fi folosit direct pe sticlă.

Logitech MX Anywhere 2 pe sticla

Singurul lucru care împiedică acest mouse să fie mai popular este prețul. Deși este mai mare decât ați fi dispuși să investiți într-un mouse, lista de specificații transformă prețul într-un număr rezonabil. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă dați seama dacă toate funcțiile vă sunt de folos. Îl găsiți la ITGalaxy.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Cum schimbi bateria de pe iPhone-ul tău dacă ești pe Vodafone

Tocmai ce m-am întors de la reprezentanța Vodafone, de unde am ridicat un iPhone 6S. A intrat în service pe bază de probleme la baterie, după cum ați auzit în ultimele săptămâni despre mai toate Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Tech

Becurile IKEA TRADFRI devin compatibile cu Amazon Alexa și Apple HomeKit

IKEA a intrat pe piața smart home în primăvară, odată cu lansarea gamei de produse TRADFRI. O mână de becuri, un hub și o telecomandă. Am vorbit despre toate aici. Comunicarea cu asistenții virtuali inteligenți Read more…