998155_648449578549191_1366553476_nVedeți imaginea asta? A început să circule pe Facebook în ideea că trebuie să arătăm vecinilor de la Est că suntem alături de ei. Cum? Printr-un check-in fictiv. (slow clap)

Din fericire avem reprezentanți în Parlamentul European. La o simplă căutare a cuvântului “europarlamentari”, rezultatul duce pe grupul social-democraților. Celor care sunt vizibil afectați de evenimentele de la Kiev le recomand să îi contacteze pe europarlamentari. Au datele de contact la vedere.

E mult mai productiv să iei legătura cu ei dacă dorești încetarea conflictului (au murit 100 de oameni, se poate numi așa), decât să dai check-in în Kiev din Drumul Taberei. E la fel de productiv ca lovirea pet-ului de asfalt.

 

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

4 Comments

CM · February 21, 2014 at 09:13

Dan, nu am dat niciodata like pentru o cauza sau un caz din acelasi motiv sugerat de tine. Am dat check-in pentru a atrage atentia celor din jur, care ca si mine pana mai ieri poate nu constientizau ce se intampla chiar langa noi. Cred de aceea ca acest checkin conteaza mai mult decat un Like. Dovada ca tu ai reactionat pe blog.

Răzvan Florea · February 21, 2014 at 12:56

Dan, orice formă de solidarizare cu o idee și care produce reacție (petul în asfalt a produs, check-inul se pare că deja produce, măcar prin postul tău pe blog) este suficientă. Nu toată lumea are timpul și resursele necesare să meargă la Roșia Montană, Pungești, Kiev sau să vorbească cu un europarlamentar. Dar cred că recunosc acest tip de oameni veșnic nemulțumiți, care de altfel, sper să nu mă înșel (dacă mă înșel, greșeala mea), nu se implică niciodată în nimic, doar critică ce fac ceilalți.

    Dan Pandrea · February 21, 2014 at 13:48

    Nu trimit lumea sa protesteze la Roșia Montană, Pungești, Kiev și în alte locuri în care se întâmplă lucruri neplăcute. Le arăt o soluție la îndemână: un mesaj către oameni care ne reprezintă la nivel european. Consider că este mai efectiv decât un share/like/check-in pe Facebook.

Opozitia din Ucraina multumeste romanilor pentru checkin-uri · February 21, 2014 at 09:58

[…] Pe acelasi subiect: Dan Pandrea […]

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Gagica lui Dragnea e o falsă problemă

Văd că lumea a rămas după marele Congres doar cu ideea că e nasol să umbli cu o tipă mai tânără cu 30 de ani decât tine. Ceea ce, în contextul real, adică cel politic, Read more…

Cotidiene

The Bucharest Major ne pune pe harta internațională DotA 2

N-am prea fost atent în ultima vreme și m-am trezit că România a devenit un hub important pentru jucătorii de DotA 2. Atât de important, încât se organizează The Bucharest Major chiar la noi în Read more…

Cotidiene

Următorul pas pentru salvarea idioților de pe șosea

Am fost în weekend la Buzău pe o ploaie absolut sâcâitoare. Pentru că folosesc ruta alternativă la DN2, am interacționat cu mai puțini șoferi, însă suficient de mult cât să văd că proporția de idioți Read more…