Da, cred că sunt unul dintre puținele persoane care chiar apreciază gestul Echipei Naționale. Pentru că, spre deosebire de acum 20 de ani, când convocarea la Națională era cea mai mare onoare, astăzi jucătorii par a se concentra mai mult pe carierele de club.

Cred că era nevoie de un sentiment de apartenență la ceva mai mare decât lasă Naționala să se înțeleagă. De aici și grafica ce a polarizat atât de multă lume. Personal, îmi place – chiar și faptul că au tăiat voit din elementele restilizate ale stemei României.

Despre calitatea tricoului nu mă pot pronunța. Despre asta citiți mai mult la Alex, că tot a fost la eveniment. Dar, din poze, arată că cineva și-a dat silința.

Se putea mai bine? Cu siguranțâ. Însă ce refuză criticii de pe Facebook să înțeleagă este că perfecțiunea rareori apare din propria încercare. Înainte de toate, trebuie să pornești de undeva, apoi să începi să rafinezi. Dacă nu mă înșel, echipamentul prezentat acum două zile va fi folosit pe perioada calificărilor la următorul turneu final.

Dacă se motivează băieții suficient de mult și ne duc din nou la un turneu, atunci putem dezbate cât ne ține banda de internet despre cu cât de mult suntem mai buni decât cei de la Brandient.

Până atunci, hai ai noștri!


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Foto

Adobe Lightroom Mobile primește cea mai tare funcție de pe versiunea desktop

Pe lângă Facebook, Instagram și Twitter, Adobe Lightroom este cealaltă aplicație pe care o folosesc în fiecare zi pe telefon. În ultimii doi ani, Adobe a băgat cărbuni și a adăugat noi funcții aplicației pe Read more…

Foto

Sony a7III a fost anunțat în cel mai bun moment posibil

Cam la spartul târgului în ceea ce privește ciclul unei știri, vin cu două idei despre nou anunțatul Sony a7III, entr-level full frame de €2300. Sony a redus pe aici, pe colo, prin punctele esențiale Read more…

Foto

Să numărăm câte DSLR-uri entry-level are Canon

Ia fiți atenți ce zicea CEO-ul Canon acum o lună și un pic: Our primary management goal this year is to raise our antennas high toward cutting-edge technology. It is on this point where we Read more…