Da, cred că sunt unul dintre puținele persoane care chiar apreciază gestul Echipei Naționale. Pentru că, spre deosebire de acum 20 de ani, când convocarea la Națională era cea mai mare onoare, astăzi jucătorii par a se concentra mai mult pe carierele de club.

Cred că era nevoie de un sentiment de apartenență la ceva mai mare decât lasă Naționala să se înțeleagă. De aici și grafica ce a polarizat atât de multă lume. Personal, îmi place – chiar și faptul că au tăiat voit din elementele restilizate ale stemei României.

Despre calitatea tricoului nu mă pot pronunța. Despre asta citiți mai mult la Alex, că tot a fost la eveniment. Dar, din poze, arată că cineva și-a dat silința.

Se putea mai bine? Cu siguranțâ. Însă ce refuză criticii de pe Facebook să înțeleagă este că perfecțiunea rareori apare din propria încercare. Înainte de toate, trebuie să pornești de undeva, apoi să începi să rafinezi. Dacă nu mă înșel, echipamentul prezentat acum două zile va fi folosit pe perioada calificărilor la următorul turneu final.

Dacă se motivează băieții suficient de mult și ne duc din nou la un turneu, atunci putem dezbate cât ne ține banda de internet despre cu cât de mult suntem mai buni decât cei de la Brandient.

Până atunci, hai ai noștri!


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Foto

Reflex este camera SLR pe care chiar aș susține-o pe Kickstarter

Ultima dată am vorbit despre eșecul în așteptare al celor de la Yashica. Marea problemă a proiectelor ambițioase de pe Kickstar este că nici ele nu știu ce vor să fie. Cal sau măgar. Proiectul Read more…

Comunicare

Facebook și activarea microfonului pentru a servi ad-uri

A ieșit în spațiul public ideea că Facebook ar cam asculta despre ce vorbim pe lângă telefon, ca mai apoi să ne servească ad-uri targetate. Sună a conspirație de tinichea de aluminiu, iar Facebook neagă Read more…

Comunicare

Avem lista completă de speakeri de la GPeC Summit

Numai mâine nu-i poimâine – la fel și cu GPeC Summit care își deschide porțile pe 14 noiembrie. Evenimentul ține două zile și adună speakeri locali și internaționali specializați în e-commerce și pe una (sau Read more…