Aglomerare de evenimente ieri, dar o invitație de la Top Gear nu se ratează. Cum Andrei Cismaru s-a infiltrat în turnul Intact și s-a ocupat de X Factor, eu m-am prezentat #lamall-ul din Băneasa pentru filmul “Hit&Run” (e cu mașini, sper că v-ați prins până acum).

E un film în care personajul principal se află de 4 ani sub protecția Poliției, fiind un fost spărgător de bănci (mă rog, el era un fel de Jason Statham din deschiderea primului Transporter) care i-a dat în gât pe parteneri. Prietena personajului principal are o posibilitate de angajare in Los Angeles, locul unde s-au întâmplat spargerile menționate. Din prea multă iubire față de duduie, Charlie (pe numele real din film Yul) se suie în Lincoln-ul său de 700 cai și pornește spre orașul păcatelor. Ce se întâmplă pe drum rămâne să vedeți în trailer și mai multe în film:

Filmul este amuzant, pornește de la premisa că toți avem secrete îngropate în trecut și, în cazul în care sunt fete care citesc articolul ăsta, unii foști sunt săriți de pe fix. Bradley Cooper joacă același rol din Wedding Crashers: om compatibil cu secția 9 de la Obregia.

Acum despre mașini: Charlie are tatuat pe spate logo-ul Corvette și ajunge să fure mașina cu același nume pe parcursul filmului (din câte mi-am dat seama a fost un ZR1), băieții răi au un Cadillac CTS-V Sport Wagon, iar constructorul american și-a băgat oamenii de marketing în film, unul dintre băieții răi spunând că mașina se mișcă bine pentru un break. Nici nu mă obosesc să aflu ce decapotabilă feminină conducea unul dintre tipii din film.

În fine, filmul este bun dacă ești băiat și îți plac mașinile, toată alergătura dintre ele și puțin umor. Poți să-ți iei și prietena/soția, pentru că filmul tratează și relațiile.

Le mulțumesc băieților de la Top Gear că s-au gândit la mine, chiar dacă acum ceva timp scriam în halul ăsta :))
foto via

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Comunicare

Facebook și activarea microfonului pentru a servi ad-uri

A ieșit în spațiul public ideea că Facebook ar cam asculta despre ce vorbim pe lângă telefon, ca mai apoi să ne servească ad-uri targetate. Sună a conspirație de tinichea de aluminiu, iar Facebook neagă Read more…

Cotidiene

Catalonia sau când ambițiile unui grup restrâns afectează milioane de oameni

De regulă, nu mă bag în astfel de lucruri, mai ales când vine vorba de o încărcătură istorică ce fierbe de foarte mulți ani. Însă, în cazul Cataloniei, nu pot să nu remarc încăpățânarea unor Read more…

Comunicare

O mică mizerie pe Republica.ro

Raluca Ion scrie pe Republica.ro un articol despre spargerea a 5 apartamente într-o singură zi. Este un fenomen îngrijorător și ar fi de aplaudat inițiativa celor de la Republica de a-l aduce în prim plan, Read more…