Aglomerare de evenimente ieri, dar o invitație de la Top Gear nu se ratează. Cum Andrei Cismaru s-a infiltrat în turnul Intact și s-a ocupat de X Factor, eu m-am prezentat #lamall-ul din Băneasa pentru filmul “Hit&Run” (e cu mașini, sper că v-ați prins până acum).

E un film în care personajul principal se află de 4 ani sub protecția Poliției, fiind un fost spărgător de bănci (mă rog, el era un fel de Jason Statham din deschiderea primului Transporter) care i-a dat în gât pe parteneri. Prietena personajului principal are o posibilitate de angajare in Los Angeles, locul unde s-au întâmplat spargerile menționate. Din prea multă iubire față de duduie, Charlie (pe numele real din film Yul) se suie în Lincoln-ul său de 700 cai și pornește spre orașul păcatelor. Ce se întâmplă pe drum rămâne să vedeți în trailer și mai multe în film:

Filmul este amuzant, pornește de la premisa că toți avem secrete îngropate în trecut și, în cazul în care sunt fete care citesc articolul ăsta, unii foști sunt săriți de pe fix. Bradley Cooper joacă același rol din Wedding Crashers: om compatibil cu secția 9 de la Obregia.

Acum despre mașini: Charlie are tatuat pe spate logo-ul Corvette și ajunge să fure mașina cu același nume pe parcursul filmului (din câte mi-am dat seama a fost un ZR1), băieții răi au un Cadillac CTS-V Sport Wagon, iar constructorul american și-a băgat oamenii de marketing în film, unul dintre băieții răi spunând că mașina se mișcă bine pentru un break. Nici nu mă obosesc să aflu ce decapotabilă feminină conducea unul dintre tipii din film.

În fine, filmul este bun dacă ești băiat și îți plac mașinile, toată alergătura dintre ele și puțin umor. Poți să-ți iei și prietena/soția, pentru că filmul tratează și relațiile.

Le mulțumesc băieților de la Top Gear că s-au gândit la mine, chiar dacă acum ceva timp scriam în halul ăsta :))
foto via

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Acțiunile statului ca metaforă

Mi-am adus aminte de o fază de când locuiam în Buzău. Eram undeva prin zona stadionului și așteptam pe cineva. Pe partea cealaltă a străzii, vedeam un cerșetor undeva la 60 de ani cum mergea Read more…

Cotidiene

E bine cu autobuzul pe linia de tramvai, dar…

Aud că Primăria a găsit soluția pentru fluidizarea traficului: transformarea șinelor de tramvai în benzi speciale pentru autobuz. Prin ceea ce cred că este un exces de zel, măsura prevede ca linia 21 (Sf. Gheorghe Read more…

Cotidiene

Nu există motivație mai mare decât foamea

Bănuiesc că ați văzut știrea conform căreia un sfert din tineri nu studiază sau nu muncesc. Să mă apuc acum să zic cum am muncit eu “la viața mea” nu ar rezolva mare lucru într-un Read more…