Aglomerare de evenimente ieri, dar o invitație de la Top Gear nu se ratează. Cum Andrei Cismaru s-a infiltrat în turnul Intact și s-a ocupat de X Factor, eu m-am prezentat #lamall-ul din Băneasa pentru filmul “Hit&Run” (e cu mașini, sper că v-ați prins până acum).

E un film în care personajul principal se află de 4 ani sub protecția Poliției, fiind un fost spărgător de bănci (mă rog, el era un fel de Jason Statham din deschiderea primului Transporter) care i-a dat în gât pe parteneri. Prietena personajului principal are o posibilitate de angajare in Los Angeles, locul unde s-au întâmplat spargerile menționate. Din prea multă iubire față de duduie, Charlie (pe numele real din film Yul) se suie în Lincoln-ul său de 700 cai și pornește spre orașul păcatelor. Ce se întâmplă pe drum rămâne să vedeți în trailer și mai multe în film:

Filmul este amuzant, pornește de la premisa că toți avem secrete îngropate în trecut și, în cazul în care sunt fete care citesc articolul ăsta, unii foști sunt săriți de pe fix. Bradley Cooper joacă același rol din Wedding Crashers: om compatibil cu secția 9 de la Obregia.

Acum despre mașini: Charlie are tatuat pe spate logo-ul Corvette și ajunge să fure mașina cu același nume pe parcursul filmului (din câte mi-am dat seama a fost un ZR1), băieții răi au un Cadillac CTS-V Sport Wagon, iar constructorul american și-a băgat oamenii de marketing în film, unul dintre băieții răi spunând că mașina se mișcă bine pentru un break. Nici nu mă obosesc să aflu ce decapotabilă feminină conducea unul dintre tipii din film.

În fine, filmul este bun dacă ești băiat și îți plac mașinile, toată alergătura dintre ele și puțin umor. Poți să-ți iei și prietena/soția, pentru că filmul tratează și relațiile.

Le mulțumesc băieților de la Top Gear că s-au gândit la mine, chiar dacă acum ceva timp scriam în halul ăsta :))
foto via

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Un canal de Youtube pentru fanii minimalismului

Matt D’Avella e un tip care trăiește într-un apartament minimalist și vorbește pe Youtube despre asta. Bine, a și regizat un documentar pe aceeași temă – îl puteți vedea pe Netflix. Motiv pentru care (probabil) Read more…

Cotidiene

Sunt curios ce influență poate avea un retailer asupra unui serviciu de curierat

Pentru cei care mă știu, povestea coletului Urgent Cargus din preajma Crăciunului este cunoscută. Pe scurt: un produs comandat de pe ASOS și livrat perfect până la Oradea de către DHL a ajuns în mâinile Read more…

Cotidiene

Cu ce-am rămas după un Paște petrecut acasă

E fain să te întorci acasă, mai ales de Sărbători. Prinși în bula asta a Capitalei ce respiră foarte greu, treapta mai mică de viteză a Provinciei prinde bine. După multă mâncare și tradiționala adunare Read more…