Aglomerare de evenimente ieri, dar o invitație de la Top Gear nu se ratează. Cum Andrei Cismaru s-a infiltrat în turnul Intact și s-a ocupat de X Factor, eu m-am prezentat #lamall-ul din Băneasa pentru filmul “Hit&Run” (e cu mașini, sper că v-ați prins până acum).

E un film în care personajul principal se află de 4 ani sub protecția Poliției, fiind un fost spărgător de bănci (mă rog, el era un fel de Jason Statham din deschiderea primului Transporter) care i-a dat în gât pe parteneri. Prietena personajului principal are o posibilitate de angajare in Los Angeles, locul unde s-au întâmplat spargerile menționate. Din prea multă iubire față de duduie, Charlie (pe numele real din film Yul) se suie în Lincoln-ul său de 700 cai și pornește spre orașul păcatelor. Ce se întâmplă pe drum rămâne să vedeți în trailer și mai multe în film:

Filmul este amuzant, pornește de la premisa că toți avem secrete îngropate în trecut și, în cazul în care sunt fete care citesc articolul ăsta, unii foști sunt săriți de pe fix. Bradley Cooper joacă același rol din Wedding Crashers: om compatibil cu secția 9 de la Obregia.

Acum despre mașini: Charlie are tatuat pe spate logo-ul Corvette și ajunge să fure mașina cu același nume pe parcursul filmului (din câte mi-am dat seama a fost un ZR1), băieții răi au un Cadillac CTS-V Sport Wagon, iar constructorul american și-a băgat oamenii de marketing în film, unul dintre băieții răi spunând că mașina se mișcă bine pentru un break. Nici nu mă obosesc să aflu ce decapotabilă feminină conducea unul dintre tipii din film.

În fine, filmul este bun dacă ești băiat și îți plac mașinile, toată alergătura dintre ele și puțin umor. Poți să-ți iei și prietena/soția, pentru că filmul tratează și relațiile.

Le mulțumesc băieților de la Top Gear că s-au gândit la mine, chiar dacă acum ceva timp scriam în halul ăsta :))
foto via

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Cum să nu te prindă toamna cu nădragii lăsați în propriul magazin online

E iulie, e vacanță, viața e mișto. Dar dacă te gândești că mai sunt abia 2 luni până la toamnă, îți dai seama că nu mai ai mult să pregătești campaniile pentru perioada în care Read more…

Cotidiene

Dacă aș fi primar (5): Ionuț e un jegos

Bine ați venit în seria de articole care nu propun autostrăzi suspendate, revoluție în trafic în 6 luni și zone metropolitane! Articolele “Dacă aș fi primar” cuprind idei simple, care pot îmbunătăți vizibil bunul mers Read more…

Cotidiene

Canicula a salvat Bucharest Food Festival

Sâmbătă a fost genul ăla de zi în care rufele s-au uscat într-o oră (sau poate chiar mai puțin). A fost și ziua în care am trecut pe la Bucharest Food Festival. S-a ținut în Read more…