Am tot respectul pentru doctorii care sunt tari in instalație, iau decizii pe moment și mai amână întâlnirea oamenilor cu Tătelu’. Acum că am pus disclaimerul ăsta, o întâmplare de azi:

Se face că trebuie să ajung la Spitalul Militar să iau o fișă de externare. Mă duc la cabinetul doctorului, văd că e ușa închisă și întreb în stânga și-n dreapta. Mi se răspunde că trebuie să vină. O jumătate de oră mai târziu apare și dom’ doctor. “Fișa e gata, dar trebuie să coborâți ca să vi se mai dea ceva. Va mai trebui să așteptați un pic.”

Mi-am luat moaca de ginere de nota 10 și m-am dus la tănticile care se ocupau de operațiune. Dau cu săru’mâna și întreb cât să mai aștept. Răspuns? “Mai așteptați”.

După vreo 20 de minute zic că e cazul să revin și să cer lămuriri, măcar o oră. Una dintre tăntici îmi spune că are multe de completat și că nu știe la ce oră să vin. Insist în a afla o oră, degeaba. Mi se spune să revin mai târziu.

Mă întorc la birou, mănânc ceva și pornesc din nou spre Calea Plevnei. Ajuns la Spitalul Militar am constatat că din secția de Dermatologie plecaseră și microbii.

Și cum ziceați că v-a mers azi?


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

3 Comments

SirK · June 28, 2013 at 20:43

Mai asteapta oleaca si-ti povestesc

sfinx · June 29, 2013 at 13:04

harababura dar pana si spitalele sunt in moarte clinica

Yamasha · June 30, 2013 at 10:04

si Romania nu e frumoasa? nu platim degeaba cas-ul?

Leave a Reply

Related Posts

Foto

Sony a anunțat mirrorless-ul a6500. Now what?

Quick question: ați plăti în plus cu $400 pentru stabilizare a senzorului, un buffer mai mare și touchscreen? Pentru că fix asta oferă noul Sony a6500, proaspăt anunțat, față de actualul a6300. Plus că nu Read more…

Uncategorized

Big Hero 6

Big Hero 6 demonstrează încă o dată că nu trebuie să ai cine știe ce poveste, dacă transmiți o lecție de viață, incluzi niște tipologii și cel puțin un personaj ușor de iubit de public. Read more…

Uncategorized

Oamenii aruncă în continuare bani pe crowdfunding

Uitați-vă un pic la proiectul ăsta de a doua generație, ce are în continuare nevoie de bani pentru a intra pe linia de producție. A strâns $85.000 și mai are câteva zile până se termină Read more…