Am intrat în octombrie, deci pot spune cu maximă bucurie că suntem la o lună distanță de The Grand Tour, noua emisiune în care Clarkson, Hammond și May vor da mașinile de-a latul. Mă rog… doi dintre ei.

În fine. Undeva la finalul anului trecut apăruseră niște clipuri înregistrate din turneul lor de live motoring și, recent, am văzut că unul dintre ele a apărut la calitate bună pe Youtube.

Deși a fost creația lui Clarkson și a producătorului Willman, The Stig a rămas proprietatea BBC-ulu. Așadar, cei trei au nevoie de un pilot neutru, care să diferențieze cumva mașinile testate.

Și, pentru că se întâmplă ca soarta să le așeze pe toate, noul pilot este Ben Collins, adică unul dintre oamenii care au stat în costumul The Stig. De fapt, Collins a fost primul Stig care a purtat costumul alb, iar colaborarea cu BBC a ajuns la final din cauza lansării unui volum autobiografic. Cum identitatea pilotului Top Gear trebuia să rămână anonimă, Collins a fost înlocuit.

Dintre cei trei prezentatori, Hammond avea să se întâlnească cu el în timpul filmărilor “Skyfall” din seria James Bond, unde Collins era instructorul auto al lui Daniel Craig. Hammond lucra la un material ce aniversa 50 de ani de filme James Bond.

Sunt convins că ce veți vedea mai jos e doar o fracție din multele glume ce vor fi îndreptate împotriva BBC-ului. Față de înregistrările de proastă calitate de anul trecut, clipul de mai jos e fix ceea ce trebuie.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Auto

Tesla Model 3 e pe drumul cel bun. Primul model iese din producție vineri

Dacă vă vine să credeți, Tesla Model 3 a fost anunțat în martie. Anul trecut! De atunci, s-a tot speculat în legătură cu capacitatea companiei lui Musk de a onora sutele de mii de precomenzi. Read more…

Auto

5 lucruri care mi-au atras atenția în 15 minute de condus noul Nissan Micra

Timp de niște mulți ani, Nissan Micra a fost covrigul mașinilor de clasă mică: fără niciun gust, dar capabil să satisfacă o nevoie de bază. Cei care vor urca în noul Micra vor avea aceeași senzație Read more…

Auto

Opel Crossland X are preț în România

Mă așteptam să ia locul Merivei și pe segmentul de preț, adică să coste cel puțin €13.900. În dimineața asta am văzut că Opel Crossland X are preț oficial în România… și începe de la Read more…