A venit din nou perioada aia în care timpul e prea scurt pentru a alerga peste tot după cadouri. Așa că vă las mai jos 5 idei pentru oameni care apreciază un gadget dăruit cu cap.

KeySmart

Mai greu în ziua de azi să găsești un gadget util fără niște circuite care să consume energie. KeySmart vine să rezolve o problemă comună: maldărul de chei care se chinuie să intre în buzunar sau în geantă.

Necesită un pic de lucru manual cu montarea cheilor, dar funcționează. 90 de lei.

Un obiectiv foto vintage

Doar printr-un miracol vei prinde ceva la o calitate extraordinară. Asta pentru că obiectivele de acum 30 de ani nu erau la fel de performante precum cele de azi. Și pentru că timpul își spune cuvântul.

Găsiți multe pe OLX, eu am un Helios moștenit și, din când în când, îl mai scot la plimbări. Nu uita să iei și adaptor pentru montura aparatului pe care va sta.

Google Chromecast

E la a doua generație și poate reda atât Youtube, cât și Netflix, HBO și Deezer. Cei care folosesc Android sunt mai avantajați decât cei cu iOS, așa că Google Chromecast este un cadou bun de luat celor care sunt abonați la seriale.

Costă sub 200 lei.

Laptop Stickers

Ieftin și de efect, mai ales dacă le luați pentru cineva cu Macbook. Îl am pe al meu de 2 ani jumate și a rezistat bine. Luați repede, până nu scoate Apple toate logo-urile luminoase de pe laptopuri.

Anker SoundSync Drive

În continuare sunt mulți șoferi care folosesc telefonul în timp ce conduc. Asta în timp ce există atâtea soluții de a elimina problema. Una dintre ele vine de la Anker, un producător din ce în ce mai respectat.

SoundSync Drive are nevoie de un port USB și de unul Audio. Se montează pe bord, preia apeluri și redă muzica din telefon. 125 lei cu livrare expres de pe Amazon.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Auto

Alternativă la DN2

Pentru că am trecut peste unul dintre cele mai sângeroase weekend-uri de pe șoselele României, vă las mai jos o variantă de evitare a Drumului Național 2, între Buzău și București. Varianta e valabilă atât Read more…

Cotidiene

Avem conducătorii pe care îi merităm

Un consilier local din comuna Sadu, judeţul Sibiu, a propus ca poliţiştii să anunţe mai întâi la Primărie când vin să facă razii în comună, ca oamenii să se poată feri. „Noi îi plătim, şi Read more…

Cotidiene

Acțiunile statului ca metaforă

Mi-am adus aminte de o fază de când locuiam în Buzău. Eram undeva prin zona stadionului și așteptam pe cineva. Pe partea cealaltă a străzii, vedeam un cerșetor undeva la 60 de ani cum mergea Read more…