A anunțat The Mission un Dance Weekend fără DJ de trance, iar s-au inflamat micuții raveri. Cel mai mult mă amuză superioritatea unora față de publicul mergător la housăreală, chit că-i TMDW, Sensation White sau pur și simplu un eveniment într-un club. Mă ciocnesc frecvent de următoarea idee:

“Frate, decât să vină toți cocalarii, mai bine mai puțini.” sau “La câți cocalari au fost acum, la anu’ nu mai calc.” Bine, bă, your royal majesty! Hai să vă spun ceva despre cocalari din două perspective.

1. Dacă te duci la TMDW cu gașca și îți vezi de treabă, te distrezi etc, pot să fie cisterne de cocalari și tot o să te simți bine. Am făcut asta de două ori deja și TMDW mă va prinde din nou la Hanul Piraților. Oricât de cocalari ar fi unii oameni, rar sunt proști care să se ia de un grup, așa că mai ușor cu superioritatea că pute serios.

2. Cocalarii fac posibile evenimentele unde puteți voi să arătați digeiului o inimioară cu mâinile. Say what? Da! Pentru că, după logica prețioșilor, cocalarii sunt câtă frunză, câtă iarbă la evenimente. Majoritari. Grosu’. Ăia care aruncă cu valuta în barmani. Drept urmare cocalarii ăștia “care habar n-au pentru cine vin” asigură cea mai mare parte din încasări. Și ca să vă dărâm universul plin de unicorni, haideți să vă zic că promoterii de la noi nu sunt ONG-uri, ci business-uri care, șoc și groază, închideți-vă copiii în casă, urmăresc un profit cât mai mare.

Încă o chestie legată de TMDW și lipsa DJilor de trance (deși nu s-au anunțat toate numele): măi prețioșilor, unde erați voi când Reyna aducea nume tari din trance? Că eu am fost acolo și clubul era pe jumătate gol. Trance family, nu? Ia mai citiți voi articolul ăsta încă o dată.

 

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…

Muzica

Evenimentele dance restrânse n-or să moară prea curând

Întotdeauna mi s-a părut amuzant să aud mari DJ că se simt la fel de bine atât pe stadion de mii de fani, cât și într-un club de 200 de persoane. Mă gândeam că e Read more…

Muzica

Cum s-a văzut Untold de la București

Ce faci când nu ești în Cluj și Untold e pe toate gardurile? Păi te uiți, că altceva n-ai ce face. Este primul Untold care mă prinde departe de complexul amenajat în jurul noului stadion. Read more…