Anul ăsta Summer Well și The Mission Dance Weekend s-au suprapus de toată frumusețea. Asta e una dintre problemele pe care organizatorii din România au mai întâlnit-o – pentru cine își mai aduce aminte de Rock The City vs. B’Estfest.

Apoi urmează discuția despre prețuri într-o țară în care chiriile cresc și o bere în Centrul Vechi ajunge și la 15 lei (la 0.33l, că ne permitem!). Anul ăsta The Mission Dance Weekend a avut un preț de 180 lei pentru ambele seri, iar Summer Well a costat 150 lei. În apărarea evenimentului de pe domeniile Știrbey, artiștii chemați au zdrăngănit live la niște instrumente, față de mâna de DJ care au strâns ceva lume la Năvodari.

Mai mult decât atât, am auzit că The Mission a dat liber fetelor pe plaja de la Hanul Piraților până la ora 23. Pe wall-ul meu de Facebook și Twitter am văzut oameni care se lăudau că au făcut rost de invitații pentru ambele evenimente. Și atunci stau și mă întreb cât de mult se strânge lațul de la an la an.

Pentru că nu mai e mult și ajungem la evenimente susținute exclusiv de sponsorizări și ce consumă lumea în timpul concertului/setului. Cu maxim 400 de bilete vândute.

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

4 Comments

cart00n · August 11, 2013 at 14:43

Nu uita ca a fost si Artmania tot weekendul asta. Si a mai fost si Szigetul.

    dan · August 11, 2013 at 14:53

    Lasa Szigetul, ca ala a fost in alta tara.

Sandra · August 12, 2013 at 23:35

Apropo de bilete vandute vs. invitatii. Intr-adevar, sunt organizatori care se plang ca nu se cumpara bilete, insa prefera sa dea mii de bilete cu sutele. Pe de alta parte, probabil daca preturile biletelor n-ar mai fi atat de mari (la unele evenimente), lumea chiar ar da banii aia sa se simta bine. Cat timp vor exista zeci de concursuri si invitatii gratis, industria se va duce in jos.

    dan · August 13, 2013 at 02:40

    Bun. Deci nu se mai fac concursuri. Stii care e urmarea? Falimentul vine mai repede.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…