Am fost în Camera Verde a Eurovisionului, după ce locurile rezervate de către TVR au fost ocupate de alți oameni. Trec cu vederea acest incident minor, a fost mai bine că am stat în Camera Verde.

În timp ce-i vedeam pe toți cum intră în Camera Verde, mă întrebam cui naiba îi pasă de Eurovision. Pe bune, uitați-vă la ce se dă pe radio. Vedeți piesa lui Cezar promovată la fel de intens precum Zaleilah? Nici eu. Cât despre megascandalul de după emisiune, m-am abținut cumplit să nu râd. Mega site-ul de un extraordinar angajament, Exclusiv News (ăla care spama wall-ul lui Andrei Leonte, după ce a câștigat X Factor), îl trage la răspundere pe producătorul emisiunii.

“Dar vai! Nu e posibil! Așa ceva? Vă rog să trageți la răspundere!”

Să mori tu? E a nu știu câta oară când dau peste o situație râsu-plânsu, noroc cu Dan Manoliu că știe cum să răspundă calm la întrebări. Next!

Luminița Anghel se plânge că a fost atacată energetic. Nu s-a fumat subiectul ăsta? N-ar fi cazul să-l lăsăm pe Aliodor Manolea cu treburile lui? Există două tipuri de oameni: cei care știu să piardă și cei care n-au auzit de așa ceva. Next!

Partenera lui Toader Păun, Oana, a fost o prezență deranjantă (ca să mă exprim decent). Eu nu știu dacă ăsta i-a fost rolul sau așa e în realitate, însă tonul vocii și gafele multiple au fost oribile. Și dacă tot am ajuns la prezentatori, trecem și la cei patru magnifici, unul și unul, zeii divertismentului. Despre ei n-am ce spune decât că aștept cifrele de audiență. De obicei te poți exprima mult mai ușor dacă ai niște date oficiale în spate.

În rest, rămâne cum am stabilit: Eurovisionul este o joacă drăguță, de cele mai multe ori fără impact în industria muzicală europeană. Nimănui nu-i pasă.

PS: Nici acum nu mi-a venit SMS-ul de confirmare/infirmare a votului. GG!

cheloo

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 thought on “Eurovision: cui ii pasa?”

elena · March 11, 2013 at 12:19

Bine ca nu m-am uitat, chiar ca imi pierdeam vremea!

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Tuesday Maybe este albumul de ascultat în drum spre festivaluri

Ce asculți în drum spre festivaluri? Aceleași melodii pe care vei dansa o noapte întreagă? Cam redundant, zic. Așa că v-am găsit ceva care să vă bage în starea de festival, dar care să nu Read more…

Muzica

Armin van Buuren – Sunny Days

Se pare că Armin merge pe rețeta melodiilor lansate în versiune pop, ca mai apoi să fie remixate de comunitatea DJilor trance. S-a întâmplat cu I Need You, se întâmplă și acum cu Sunny Days. Read more…

Muzica

Am făcut un cover Above & Beyond pe iPhone

Ziceam acum ceva timp că Apple a pompat noi lucruri în versiunea iOS a aplicației GarageBand. Unul dintre ele este plugin-ul Alchemy, cumpărat de americani în urmă cu vreo doi ani. Am vrut să văd Read more…