Am fost în Camera Verde a Eurovisionului, după ce locurile rezervate de către TVR au fost ocupate de alți oameni. Trec cu vederea acest incident minor, a fost mai bine că am stat în Camera Verde.

În timp ce-i vedeam pe toți cum intră în Camera Verde, mă întrebam cui naiba îi pasă de Eurovision. Pe bune, uitați-vă la ce se dă pe radio. Vedeți piesa lui Cezar promovată la fel de intens precum Zaleilah? Nici eu. Cât despre megascandalul de după emisiune, m-am abținut cumplit să nu râd. Mega site-ul de un extraordinar angajament, Exclusiv News (ăla care spama wall-ul lui Andrei Leonte, după ce a câștigat X Factor), îl trage la răspundere pe producătorul emisiunii.

“Dar vai! Nu e posibil! Așa ceva? Vă rog să trageți la răspundere!”

Să mori tu? E a nu știu câta oară când dau peste o situație râsu-plânsu, noroc cu Dan Manoliu că știe cum să răspundă calm la întrebări. Next!

Luminița Anghel se plânge că a fost atacată energetic. Nu s-a fumat subiectul ăsta? N-ar fi cazul să-l lăsăm pe Aliodor Manolea cu treburile lui? Există două tipuri de oameni: cei care știu să piardă și cei care n-au auzit de așa ceva. Next!

Partenera lui Toader Păun, Oana, a fost o prezență deranjantă (ca să mă exprim decent). Eu nu știu dacă ăsta i-a fost rolul sau așa e în realitate, însă tonul vocii și gafele multiple au fost oribile. Și dacă tot am ajuns la prezentatori, trecem și la cei patru magnifici, unul și unul, zeii divertismentului. Despre ei n-am ce spune decât că aștept cifrele de audiență. De obicei te poți exprima mult mai ușor dacă ai niște date oficiale în spate.

În rest, rămâne cum am stabilit: Eurovisionul este o joacă drăguță, de cele mai multe ori fără impact în industria muzicală europeană. Nimănui nu-i pasă.

PS: Nici acum nu mi-a venit SMS-ul de confirmare/infirmare a votului. GG!

cheloo

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

elena · March 11, 2013 at 12:19

Bine ca nu m-am uitat, chiar ca imi pierdeam vremea!

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…