Vineri seara am trecut pe la a doua parte a aniversării de 10 ani TrancENDancE. Line-up? Gazdele Snatt & Vix, Ruben de Ronde, Cosmic Gate, Emma Hewitt și Aly & Fila. La cum am văzut publicul de vineri, majoritatea venise pentru setul Cosmic Gate și momentul live Emma Hewitt.

Și da, chiar un moment a fost, pentru că Emma a urcat pe scenă, a prestat vreo 3 melodii și s-a retras. În mod normal, aș fi avut chestii de obiectat. Însă vocea ei a depășit confortul și editările studioului și a răsunat extrem de bine în cortul încălzit al Arenelor Romane.

Piesele pe care le-a creat împreună cu băieții de la Cosmic Gate nu sunt lălăieli pe două-trei note, ci cuprind linii mult mai complexe. Asta poate pentru că Emma a început cu muzica rock, ca mai apoi să treacă spre electronica în 2007, odată cu single-ul “Carry Me Away”.

Anyway, momentul serii de vineri a fost de departe cel în care Emma a fost pe scenă și e foarte ușor de înțeles de ce: una e să vină niște băieți să apese pe niște butoate, alta e să vină o solistă și să transmită mai bine versurile fiecărei melodii.

Nu că Ruben de Ronde, Cosmic Gate, Aly & Fila (doar Fila a fost la Arene) și Snatt & Vix n-ar avea simțul publicului la ei, dar când ai la dispoziție două playere și un mixer, ești cam limitat. Oricum, toți au avut seturi bune, singurele mele plângeri fiind calitatea sunetului ce putea fi mai bună și faptul că n-am putut prinde mai mult din setul lui Fila.

A fost fain. Mergem și la anu’ dacă Snatt & Vix au de gând să continue tradiția party-urilor la Arene. Și la ATB a fost bine.

trancendance-21-oct-2

trancendance-21-oct-3

trancendance-21-oct

 

 

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Ioan Mihai · November 7, 2016 at 16:25

Nop. Pe langa voce e si talent. Iar pe langa astea i really dig her looks.

L-am ascultat pe Markus Schulz la Arenele Romane | Dan Pandrea · February 13, 2017 at 17:46

[…] prestația Adinei nu prea am ce să spun. Spre deosebire de Emma Hewitt și melodiile create de Cosmic Gate, vocea Adinei are foarte mult reverb. Drept urmare, o […]

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…