Săptămâna asta au ieșit doua concepte art ale filmului Captain America: Civil War, iar echipele par disproporționate. Pentru cei care nu sunt la curent, Civil War este o poveste din universul Marvel, în care Captain America luptă împotriva lui Tony Stark (aka Iron Man), în urma adoptării unui act normativ prin care toți cei cu puteri speciale trebuie, în esență, să se înregimenteze.

De aceea, echipa Avengers va fi ruptă în două, după cum urmează: alături de Captain America vor sta The Falcon, Hawkeye, Bucky (Winter Soldier), Ant-Man (îl vedeți pe umărul lui Hawkeye) și Sharon Carter (nepoata mult mai cunoscutei Peggy Carter, care a avut un rol minor în Captain America: Winter Soldier).

Steve-teamDe partea lui Tony se află Rhodey (War Machine), Black Widow, Black Panther și Vision. Având în vedere că imaginile reprezintă doar concepte care (umblă vorba) au apărut înainte de terminarea producției ultimului Avengers, personaje precum Scarlet Witch și Spider-Man lipsesc.

Tony-team

Oricum, cele două echipe par dezechilibrate, pentru că, pe de o parte avem o mână de soldați și agenți secreți (plus un om de mărimea unei insecte), iar pe de alta avem doi oameni în armuri zburătoare, doi asasini și un android care, printre altele, poate trece prin orice materie.

Teoretic, dezavantajul echipei lui Captain America se adâncește dacă ținem cont de faptul că aparatura lui Sam Wilson (Falcon) aparține de Stark Industries. Însă, oricât de mult ar analiza toată lumea cele două imagini, trebuie să așteptăm până prin octombrie pentru a vedea primul trailer care, dacă ținem cont de obiceiurile Marvel, va fi mai mult un teaser. Pentru trailerul propriu zis, umblă vorba în târg că acesta va fi intens promovat înainte de rulările noului Star Wars în cinema.

 

Categories: Film

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 thought on “Echipele din Civil War par disproporționate”

razvan · August 30, 2015 at 12:13

Cam asa sunt si expandables, stalone & co vs van damme . :))

Leave a Reply

Related Posts

Film

La film: Wonder Woman

Lasă-le pe femei să facă puțină ordine în haosul creat de filmele lui Snyder! Wonder Woman este cel mai bun film din universul DC (de până acum), iar viitorul Justice League pare că va fi Read more…

Film

Javier Bardem știe să joace antagoniști

Încercam să îmi dau seama ce m-a atras la ultimul Pirates of the Caribbean și mi-am adus aminte de o vorbă: eroul e la fel de bun precum antagonistul cu care se luptă. Johnny Depp Read more…

Film

Guardians of the Galaxy Vol 2

E foarte ușor să te îmbeți de pe urma succesului primului film. Marvel a mizat pe niște eroi de care nu prea auzise nimeni și, ce să vezi, le-a ieșit foarte frumos la box office. Read more…