Începutul articolului e pentru fete. Vă mai aduceți aminte de filmul “Definitely Maybe”? Cel cu Ryan Reynolds și Isla Fisher (nevasta lui Sacha Baron Cohen), în care primul îi povestește fiicei despre niște timpuri în care alerga după niște fuste. Eh, începutul filmului mi-a atras atenția, pentru că personajul lui Reynolds avea o pereche de căști foarte mișto:

Mi-a plăcut foarte mult conceptul, iar acum acesta a devenit realitate. Niște suedezi au pornit o campanie pe Kickstarter, pentru a strânge suficiente fonduri pentru ceea ce ei numesc “Earin”.

Pe scurt, este vorba de o pereche de căști de data asta chiar fără niciun fel de fir. Cu o baterie de doar 50 mAh, suedezii promit o autonomie de 3 ore. Pentru momentele în care n-ai nevoie de ele, căștile intră într-un cilindru cam cât o baterie și se încarcă automat.

De ce zic că aproape mi le-aș cumpăra? Deși îmi place mult ideea, autonomia slabă mă face să aștept primele review-uri. Al doilea lucru este chiar lipsa firului dintre cele două căști. Suedezii spun că ambele căști au un sistem de prindere ce împiedică ieșirea din ureche. Iarăși aștept să văd niște review-uri. Până atunci vă las cu clipul lor de prezentare și cu informația conform căreia au depășit deja suma de pe care o cereau (179.000 lire):

Dacă își dau seama cum să pună notificări de proximitate și un microfon care să meargă pe apeluri, atunci vor fi extrem de populari.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Am rămas cu 3 lucruri după conferința Apple

La ora locală 10, Tim Cook a anunțat următoarele generații de produse: Apple Watch Series 3, iPhone 8, 8 Plus, X și Apple TV 4K. Deși multă lume se concentrează pe cât de dezamăgitoare este Read more…

Tech

Nokia 5 review: plăcut surprins

Am ales să public review-ul Nokia 5 în ziua în care Apple anunță următoarele iPhone-uri dintr-un simplu motiv: nu ai nevoie de un buget de +3000 lei pentru a avea un smartphone decent. Următoarele rânduri Read more…

Tech

Pe 12 septembrie vedem noul iPhone

Dacă v-ați săturat de torenții de știri și de zvonuri despre cum va fi următorul iPhone, aflați că, pe 12 septembrie, Tim Cook ne va izbăvi cu un anunț oficial. Mă rog, cel mai probabil Read more…