Începutul articolului e pentru fete. Vă mai aduceți aminte de filmul “Definitely Maybe”? Cel cu Ryan Reynolds și Isla Fisher (nevasta lui Sacha Baron Cohen), în care primul îi povestește fiicei despre niște timpuri în care alerga după niște fuste. Eh, începutul filmului mi-a atras atenția, pentru că personajul lui Reynolds avea o pereche de căști foarte mișto:

Mi-a plăcut foarte mult conceptul, iar acum acesta a devenit realitate. Niște suedezi au pornit o campanie pe Kickstarter, pentru a strânge suficiente fonduri pentru ceea ce ei numesc “Earin”.

Pe scurt, este vorba de o pereche de căști de data asta chiar fără niciun fel de fir. Cu o baterie de doar 50 mAh, suedezii promit o autonomie de 3 ore. Pentru momentele în care n-ai nevoie de ele, căștile intră într-un cilindru cam cât o baterie și se încarcă automat.

De ce zic că aproape mi le-aș cumpăra? Deși îmi place mult ideea, autonomia slabă mă face să aștept primele review-uri. Al doilea lucru este chiar lipsa firului dintre cele două căști. Suedezii spun că ambele căști au un sistem de prindere ce împiedică ieșirea din ureche. Iarăși aștept să văd niște review-uri. Până atunci vă las cu clipul lor de prezentare și cu informația conform căreia au depășit deja suma de pe care o cereau (179.000 lire):

Dacă își dau seama cum să pună notificări de proximitate și un microfon care să meargă pe apeluri, atunci vor fi extrem de populari.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Cum să construiești propria cameră de supraveghere, compatibilă cu HomeKit

Uitați un proiect fain dacă sunteți pasionați de Raspberry și dacă folosiți iOS. AppleInsider a încărcat săptămâna asta un clip prin care arată cum 4 componente pot alcătui o cameră de supraveghere compatibilă cu HomeKit. Read more…

Tech

Să se dea câte un Galaxy S9 la toată lumea!

Văzusem niște comentarii amuzante pe Facebook zilele trecute, cum că românii regretă comunismul, mai ales cei născuți după ’90. Nu suntem departe de adevăr, iar dacă ne uităm la cea mai recentă lansare Samsung – Read more…

Tech

iOS 12: Apple începe să se trezească

După un trimestru în care au făcut ce știu mai bine (adică să-și mărească profitul), Apple pare să coboare cu picioarele pe pământ. Într-un raport publicat pe Bloomberg, iOS 12 pare să se concentreze pe Read more…