Începutul articolului e pentru fete. Vă mai aduceți aminte de filmul “Definitely Maybe”? Cel cu Ryan Reynolds și Isla Fisher (nevasta lui Sacha Baron Cohen), în care primul îi povestește fiicei despre niște timpuri în care alerga după niște fuste. Eh, începutul filmului mi-a atras atenția, pentru că personajul lui Reynolds avea o pereche de căști foarte mișto:

Mi-a plăcut foarte mult conceptul, iar acum acesta a devenit realitate. Niște suedezi au pornit o campanie pe Kickstarter, pentru a strânge suficiente fonduri pentru ceea ce ei numesc “Earin”.

Pe scurt, este vorba de o pereche de căști de data asta chiar fără niciun fel de fir. Cu o baterie de doar 50 mAh, suedezii promit o autonomie de 3 ore. Pentru momentele în care n-ai nevoie de ele, căștile intră într-un cilindru cam cât o baterie și se încarcă automat.

De ce zic că aproape mi le-aș cumpăra? Deși îmi place mult ideea, autonomia slabă mă face să aștept primele review-uri. Al doilea lucru este chiar lipsa firului dintre cele două căști. Suedezii spun că ambele căști au un sistem de prindere ce împiedică ieșirea din ureche. Iarăși aștept să văd niște review-uri. Până atunci vă las cu clipul lor de prezentare și cu informația conform căreia au depășit deja suma de pe care o cereau (179.000 lire):

Dacă își dau seama cum să pună notificări de proximitate și un microfon care să meargă pe apeluri, atunci vor fi extrem de populari.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Cum schimbi bateria de pe iPhone-ul tău dacă ești pe Vodafone

Tocmai ce m-am întors de la reprezentanța Vodafone, de unde am ridicat un iPhone 6S. A intrat în service pe bază de probleme la baterie, după cum ați auzit în ultimele săptămâni despre mai toate Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Tech

Becurile IKEA TRADFRI devin compatibile cu Amazon Alexa și Apple HomeKit

IKEA a intrat pe piața smart home în primăvară, odată cu lansarea gamei de produse TRADFRI. O mână de becuri, un hub și o telecomandă. Am vorbit despre toate aici. Comunicarea cu asistenții virtuali inteligenți Read more…