Începutul articolului e pentru fete. Vă mai aduceți aminte de filmul “Definitely Maybe”? Cel cu Ryan Reynolds și Isla Fisher (nevasta lui Sacha Baron Cohen), în care primul îi povestește fiicei despre niște timpuri în care alerga după niște fuste. Eh, începutul filmului mi-a atras atenția, pentru că personajul lui Reynolds avea o pereche de căști foarte mișto:

Mi-a plăcut foarte mult conceptul, iar acum acesta a devenit realitate. Niște suedezi au pornit o campanie pe Kickstarter, pentru a strânge suficiente fonduri pentru ceea ce ei numesc “Earin”.

Pe scurt, este vorba de o pereche de căști de data asta chiar fără niciun fel de fir. Cu o baterie de doar 50 mAh, suedezii promit o autonomie de 3 ore. Pentru momentele în care n-ai nevoie de ele, căștile intră într-un cilindru cam cât o baterie și se încarcă automat.

De ce zic că aproape mi le-aș cumpăra? Deși îmi place mult ideea, autonomia slabă mă face să aștept primele review-uri. Al doilea lucru este chiar lipsa firului dintre cele două căști. Suedezii spun că ambele căști au un sistem de prindere ce împiedică ieșirea din ureche. Iarăși aștept să văd niște review-uri. Până atunci vă las cu clipul lor de prezentare și cu informația conform căreia au depășit deja suma de pe care o cereau (179.000 lire):

Dacă își dau seama cum să pună notificări de proximitate și un microfon care să meargă pe apeluri, atunci vor fi extrem de populari.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

0 thoughts on “Earin – căștile pe care aproape mi le-aș cumpăra”

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Am instalat iOS 11

Pentru că în fiecare an mă mănâncă, acum câteva zile am instalat o versiune beta a iOS 11. Este vorba de al doilea Developer Beta, pe un iPhone 6S. Am așteptat a doua versiune, pentru Read more…

Tech

Withings a devenit Nokia Health

După ce au scos €170 milioane vara trecută pentru a-i cumpăra pe francezi, finlandezii au făcut ieri marele pas și au tras Withings pe linie moartă. În locul brand-ului francez a apărut Nokia Health. La Read more…

Tech

Două noi de la Logitech

Compania care a scos cea mai tare tastatură ever nu stă pe loc și anunță două produse de urmărit. Primul dintre ele este a doua generație de cameră video de supraveghere inteligentă, numită Circle 2. Partea Read more…