V-au mai rămas bani după Sărbători? Dacă da, aruncați o privire pe PlayStation Store: e January Sale. După ce m-am împrietenit cu consola luată de Black Friday, iată ce aș cumpăra:

Uncharted: The Nathan Drake Collection adună primele trei jocuri din serie, într-o variantă remasterizată. Știu că toată lumea a înnebunit cu al patrulea episod, dar la 110 lei cât e acum, e un chilipir. De-aia l-am cumpărat odată cu consola.

Diablo III: Reaper of Souls conține atât originalul, cât și expansiunea. Ca un puștan care a crescut cu Diablo II, cu un paladin ciocănar, să dai 90 de lei pe al treilea episod nu e o idee chiar așa de rea, nu?

Mortal Kombat X / XL e, de asemenea, la reducere. Dacă sunteți fani ai genului, mergeți pe varianta XL, costă 110 lei. Dacă aveți dubii în privința tăriei voastre de stomac la execuția unor fatalități, luați varianta normală, de 80 lei.

PS: Violența jocului a dus la introducerea rating-urilor de vârstă în urmă cu vreo 25 de ani.

GTA: The Trilogy e pentru cei căzuți în butoiul cu nostalgie. GTA III a apărut în 2001, adică acum 16 ani. Trilogia mai cuprinde și versiunile San Andreas și Vice City. Totul pentru 81 lei. Baftă cu tancul!

Și dacă tot suntem la Grand Theft Auto, ultima variantă e și ea la reducere, împreună cu un Great White Shark Cash Card Bundle. 140 de lei toată distracția.


La ce vreme e afară, jocurile astea, plus ce mai găsiți la ofertă e fix ceea ce trebuie.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Tech

Becurile IKEA TRADFRI devin compatibile cu Amazon Alexa și Apple HomeKit

IKEA a intrat pe piața smart home în primăvară, odată cu lansarea gamei de produse TRADFRI. O mână de becuri, un hub și o telecomandă. Am vorbit despre toate aici. Comunicarea cu asistenții virtuali inteligenți Read more…

Tech

Top 5 aplicații pe bani pentru macOS

Săptămâna trecută am vorbit despre topul personal al aplicațiilor gratuite pentru macOS. Vă puteți descurca și fără cele care sunt pe bani, însă unele dintre ele sunt foarte bune pentru suma pe care trebuie să o Read more…