V-au mai rămas bani după Sărbători? Dacă da, aruncați o privire pe PlayStation Store: e January Sale. După ce m-am împrietenit cu consola luată de Black Friday, iată ce aș cumpăra:

Uncharted: The Nathan Drake Collection adună primele trei jocuri din serie, într-o variantă remasterizată. Știu că toată lumea a înnebunit cu al patrulea episod, dar la 110 lei cât e acum, e un chilipir. De-aia l-am cumpărat odată cu consola.

Diablo III: Reaper of Souls conține atât originalul, cât și expansiunea. Ca un puștan care a crescut cu Diablo II, cu un paladin ciocănar, să dai 90 de lei pe al treilea episod nu e o idee chiar așa de rea, nu?

Mortal Kombat X / XL e, de asemenea, la reducere. Dacă sunteți fani ai genului, mergeți pe varianta XL, costă 110 lei. Dacă aveți dubii în privința tăriei voastre de stomac la execuția unor fatalități, luați varianta normală, de 80 lei.

PS: Violența jocului a dus la introducerea rating-urilor de vârstă în urmă cu vreo 25 de ani.

GTA: The Trilogy e pentru cei căzuți în butoiul cu nostalgie. GTA III a apărut în 2001, adică acum 16 ani. Trilogia mai cuprinde și versiunile San Andreas și Vice City. Totul pentru 81 lei. Baftă cu tancul!

Și dacă tot suntem la Grand Theft Auto, ultima variantă e și ea la reducere, împreună cu un Great White Shark Cash Card Bundle. 140 de lei toată distracția.


La ce vreme e afară, jocurile astea, plus ce mai găsiți la ofertă e fix ceea ce trebuie.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Top 5 aplicații gratuite pentru macOS

macOS vine la pachet cu posibilitatea de a instala gratuit o suită de aplicații făcute de Apple. iMovie, GarageBand, aplicațiile iWork, toate au devenit gratuite pentru noii utilizatori de Mac. Pe lângă acestea, există și Read more…

Tech

Google bate în continuare cuie în sicriul Samsung

Poor Samsung… Nu sunt cel mai mare fan al coreenilor, dar după ce am văzut evenimentul Google, Samsung trebuie să se miște repede. Știu că fanii Android s-au umflat în pene pentru că “Google amenință Read more…

Tech

De ce iPhone 8 e o idee bună

iPhone 8 și iPhone 8 Plus au intrat la precomandă. Săptămâna asta ar trebui să le vedem prin magazine. Deși toată lumea așteaptă iPhone X, sunt câteva motive pentru care iPhone 8 este o idee Read more…