V-au mai rămas bani după Sărbători? Dacă da, aruncați o privire pe PlayStation Store: e January Sale. După ce m-am împrietenit cu consola luată de Black Friday, iată ce aș cumpăra:

Uncharted: The Nathan Drake Collection adună primele trei jocuri din serie, într-o variantă remasterizată. Știu că toată lumea a înnebunit cu al patrulea episod, dar la 110 lei cât e acum, e un chilipir. De-aia l-am cumpărat odată cu consola.

Diablo III: Reaper of Souls conține atât originalul, cât și expansiunea. Ca un puștan care a crescut cu Diablo II, cu un paladin ciocănar, să dai 90 de lei pe al treilea episod nu e o idee chiar așa de rea, nu?

Mortal Kombat X / XL e, de asemenea, la reducere. Dacă sunteți fani ai genului, mergeți pe varianta XL, costă 110 lei. Dacă aveți dubii în privința tăriei voastre de stomac la execuția unor fatalități, luați varianta normală, de 80 lei.

PS: Violența jocului a dus la introducerea rating-urilor de vârstă în urmă cu vreo 25 de ani.

GTA: The Trilogy e pentru cei căzuți în butoiul cu nostalgie. GTA III a apărut în 2001, adică acum 16 ani. Trilogia mai cuprinde și versiunile San Andreas și Vice City. Totul pentru 81 lei. Baftă cu tancul!

Și dacă tot suntem la Grand Theft Auto, ultima variantă e și ea la reducere, împreună cu un Great White Shark Cash Card Bundle. 140 de lei toată distracția.


La ce vreme e afară, jocurile astea, plus ce mai găsiți la ofertă e fix ceea ce trebuie.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Să se dea câte un Galaxy S9 la toată lumea!

Văzusem niște comentarii amuzante pe Facebook zilele trecute, cum că românii regretă comunismul, mai ales cei născuți după ’90. Nu suntem departe de adevăr, iar dacă ne uităm la cea mai recentă lansare Samsung – Read more…

Tech

iOS 12: Apple începe să se trezească

După un trimestru în care au făcut ce știu mai bine (adică să-și mărească profitul), Apple pare să coboare cu picioarele pe pământ. Într-un raport publicat pe Bloomberg, iOS 12 pare să se concentreze pe Read more…

Tech

Două lucruri de reținut din Q1 2018 pentru Apple

Noaptea trecută, ora locală 14 la Cupertino, Apple a anunțat rezultatele financiare pentru Q1 2018 (octombrie – decembrie 2017). Pe scurt, a fost cel mai bun trimestru din istoria de peste 40 de ani a Read more…