Clasa a 10-a rămâne pentru mine o bornă a gaming-ului. Câți dintre voi n-au avut o sală de net lângă liceu? Nopțile alea lungi de DotA și Counter-Strike par tot mai departe, dar azi i-am văzut pe cei ce vin din urmă. Mouse-uri imense, pad-uri imense, căști imense, monitoare imense. Cam așa se face gaming-ul la un eveniment gen Dreamhack.

dreamhack_2013Dreamhack 2013 de la noi înseamnă trei lucruri mari și late: Counter-Strike, Starcraft II și League of Legends. Astea sunt jocurile pentru care se fac turnee serioase. Din câte am văzut comunitatea League of Legends e foarte dezvoltată, cea de DOTA2 mai puțin. Cu toate astea am văzut două hanorace Na’Vi… fani de-ai lui Dendi, probabil.

Pentru adevărații nerds, Dreamhack a venit la București cu brand-urile pe care gamerii le iubesc: Logitech, Maguay, Kingston, ASUS, BitDefender, NVIDIA și, ca bonus, băieții de la Jerry’s Pizza. Și dacă tot am adus vorba de branduri, oamenii de la Logitech și PC Garage m-au delegat să vă ofer posibilitatea de a cumpăra un produs de gaming cu o reducere de 30%.

Am două vouchere pe care vreau să le dau unor gameri care știu cât de importantă e precizia și durabilitatea unui produs dedicat industriei de gaming. Drept urmare, dacă îmi spuneți până mâine la ora 18:00 ce jocuri vă țineau cel mai mult în fața calculatorului în timpul liceului, doi dintre voi vor putea să cumpere de la PC Garage orice produs din seria Logitech G cu o reducere de 30%, până pe 17 septembrie. În traducere liberă: puteți cumpăra cel mai ieftin mouse de gaming de la Logitech cu doar 140 de lei.

Dacă mai țineți minte sau ați mai trecut pe aici, acum câteva luni vă vorbeam despre Logitech G600.

 

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

FaraSuparare · September 14, 2013 at 16:07

Starcraft și Quake. La Starcraft am fost chiar și la câteva mici concursuri; asta până am întâlnit un tip care a fost să joace în Korea și am observat cât de praf sunt.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

iOS 12: Apple începe să se trezească

După un trimestru în care au făcut ce știu mai bine (adică să-și mărească profitul), Apple pare să coboare cu picioarele pe pământ. Într-un raport publicat pe Bloomberg, iOS 12 pare să se concentreze pe Read more…

Tech

Două lucruri de reținut din Q1 2018 pentru Apple

Noaptea trecută, ora locală 14 la Cupertino, Apple a anunțat rezultatele financiare pentru Q1 2018 (octombrie – decembrie 2017). Pe scurt, a fost cel mai bun trimestru din istoria de peste 40 de ani a Read more…

Tech

Steve Wozniak subliniază o problemă a companiilor de tehnologie din prezent

Steve Wozniak a atras atenția publicațiilor pentru că a zis nasoale de Tesla. Ce zice despre întârzierile pe care Musk le-a tot anunțat este adevărat. Apoi a zis chestia asta: “All Tesla says is, ‘It’s Read more…