Jurnaliștii de finanțe din State au o săptămână plină – Disney vrea să preia Fox Studios pentru vreo $60 miliarde. Toți fanii Marvel din lume au luat-o razna, pentru că putem vedea, în sfârșit, membrii Avengers lângă X-Men sau Fantastic 4.

Săptămâna viitoare ar trebui să aflăm dacă înțelegerea merge până la capăt. Dacă da, Disney va fi șef peste divizia de filme, seriale, transmisii locale sportive și va avea acțiuni în platformele Sky și Hulu. Ultima dintre ele este interesantă, întrucât poate fi răspunsul dorinței Disney de a avea propria platformă de video on demand.

Înțelegerea ar putea pica foarte bine pentru Marvel, mai ales că acum se pun bazele celei de-a patra faze a universului cinematic. Pentru cei care nu au aflat încă, mulți dintre eroii de acum vor dispărea în 2019, după al 4-lea Avengers. Kevin Feige, șeful Marvel Studios, a declarat deja că al patrulea film din serie va reprezenta un final pentru seria începută în 2008.

Includerea X-Men și Fantastic 4 în Universul Cinematic Marvel ar fi extraordinară, mai ales că seria de filme produsă de Fox a avut sincope semnificative de-a lungul anilor. Unii fani au început să-și imagineze cum ar arăta noile personaje în filmele Marvel.

Guess who bought Avengers tower…

Singurul lucru de care îmi pare rău este că Jackman s-a retras din rolul lui Logan. Chiar dacă a declarat că ar reveni în rolul lui Wolverine doar dacă ar face parte din Universul Cinematic Marvel, mi-e să nu fie prea târziu. Dar, dacă e cineva care poate să lege cum trebuie poveștile și personajele, inclusiv Wolverine, acela e Kevin Feige. Mai multe pe CNBC și în clipul de mai jos:

PS: Preluarea Fox Studios nu include și Fox News, Fox Business etc.

 


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Film

Star Wars Live In Concert: cum ar trebui să vedem filmele de acum încolo

George Lucas nu ratează nicio ocazie de a scoate bani din franciza Star Wars, doar a relansat “The Phantom Menace” în 3D. “A New Hope” acompaniat de Orchestra Simfonică București are mai mult sens, așa Read more…

Film

Robert Downey Jr. aduce cu o săptămână mai devreme în sălile de cinema Avengers: Infinity War

Acum că Black Panther este la trecut, Marvel turează motoarele de marketing pentru Avengers: Infinity War. Dincolo de siguranța încasărilor de peste $1 miliard, Avengers: Infinity War trebuie să transmită un mesaj întregii industrii cinematografice: Read more…

Film

Black Panther ca punct de cotitură pentru Marvel

Cel mai bun mod de a vedea un blockbuster la cinema este într-o zi de luni, undeva la prânz. Alături de alți maxim 10 oameni am văzut cel mai recent film produs de Marvel. Nu Read more…