S-a tot vorbit despre decesul lui Paul Walker în astea două zile de mi-a ieșit pe nas. Pentru cei ce nu stiu, Paul Walker este actorul care a influențat adolescența oamenilor de-o vârstă cu mine, prin rolul lui Brian O’Connor din seria de filme “The Fast and The Furious“.

Nu m-a deranjat valul de “Rest In Peace” care mi-a inundat feed-ul de Twitter și Facebook. Nu, m-a deranjat altceva. Am văzut câțiva indivizi care au spus că moarte lui Paul este ironică. Să joci atâta timp un personaj care trăiește la limita dintre viață și moarte și să mori într-o mașină… Nu este deloc ironic, ci mai degrabă cinic. Nu e nimic mai dureros decât cinismul pe care viața îl oferă din când în când.

Binențeles că peste două săptămâni vom uita cu totul de Paul Walker și ne vom aduce aminte de el abia la următorul Fast & Furious (care a fost decalat), când îl vom vedea pe Vin Diesel plângând după Walker. Făcând abstracție de faptul că încă nu s-a răcit mortul, o idee de continuare a seriei:

Deja știm că Statham vine după Vin Diesel să distrugă tot ce are mai bun pe lumea asta. Aici intervine moartea lui Walker. Ce-ar putea sa facă scenariștii e să-i impuna lui Diesel un sofer de calibru, pe care îl va găsi în Tokyo. Așa are și Lucas Black șansa să revină în franciză ca Sean Boswell. Și sper ca Fast & Furious 7 să fie ultimul din serie. Că n-are rost.

Cât privește decesul lui Paul Walker, n-o să uit niciodată cum s-au aprins luminile acelui Nissan Skyline de la începutul 2 Fast 2 Furious.

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Theo · December 2, 2013 at 20:48

Ai pus punctul pe i. Si eu am vazut o multime de, cum s-o spun mai frumos, inapoiati, care tot spuneau ca moartea lui in asemenea circumstante este ironica. Raman in continuare socat(de ce nu stiu) de cinismul unora. In legatura cu seria 7, din cate am inteles filmasera aproape toate scenele lui Walker, prin urmare nu stiu cum ar putea suci povestea scenaristii. Ramane de vazut ce vor incropi. Ar putea devia putin si s-a concentra pe firul Diesel vs Statham si moartea lui Han din 3.
P.S. Eu imi aduc aminte cum tasneau aburi din lateralul acelui Skyline. Ca un taur pregatit pentru corida. 😉

Ce se va întâmpla cu “Fast and Furious 7″ · December 2, 2013 at 23:29

[…] data de lansare va fi decalată (inițial filmul era anunțat pe 11 Iulie 2014). Alte păreri aici, aici sau […]

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Când aud de taxa de solidaritate, mă aștept la anunțul unirii cu Basarabia

Hai că n-avem timp să ne tragem sufletul și primim din nou gogoașa cu taxa de solidaritate. De data asta, în valoare de 2% și plătită de angajator. Pentru ce o fi solidaritatea aia, nu Read more…

Auto

Alternativă la DN2

Pentru că am trecut peste unul dintre cele mai sângeroase weekend-uri de pe șoselele României, vă las mai jos o variantă de evitare a Drumului Național 2, între Buzău și București. Varianta e valabilă atât Read more…

Cotidiene

Avem conducătorii pe care îi merităm

Un consilier local din comuna Sadu, judeţul Sibiu, a propus ca poliţiştii să anunţe mai întâi la Primărie când vin să facă razii în comună, ca oamenii să se poată feri. „Noi îi plătim, şi Read more…