*trebuie să-mi cer scuze pentru întârzierea cu care postez despre evenimentul din titlu.

Mă trezesc într-o seară la sediul Prime din Facultatea de Litere cum că mă abordează o tipă, Flavia, că dacă n-aș vrea să particip la Brand Your Nightlife, eveniment marca Prime Romania. Nu auzisem până la momentul respectiv de eveniment, așa că Flavia a fost amabilă să-mi explice despre ce e vorba: comunicarea și promovarea în cluburi.

Ok, este despre muzică, mie îmi place muzica, vorbesc cu superiorii mei de pe plantație și aranjez să am liber în seara respectivă. Trimit CV, primesc mail de confirmare, vine ziua minunată și mă prezint pă persoană fizică în Kulturhaus. Inevitabil mă lovesc de câțiva hașdeeni (sau hașdeieni, după anumite surse) și cunosc lume nouă.

Cu lumea din Prime mă cunoșteam încă de pe vremea CNSC-ului de anul trecut (chiar mai dinainte) și am fost abordat încă de la început pentru a fi informat că fac parte din echipa roz și trebuie musai să port o brățară. De workshopuri vorbesc mai târziu.

Conferințele. Andreea Cristea, George Stoica și Cosmi Covei, toți trei ocupându-se de PR pentru Open Pub, Silver Church și Kulturhaus. Îi iau pe rând: Andreea Cristea a prezentat o poveste frumoasă, mai ales că e de o vârstă cu mine și oarecum am putut să îmi dau seama cam cum frecam eu menta când ea lua drumul PR-ului pentru Open Pub. Două remarci însă, remarcate și în timpul live blogging-ului: din punctul meu de vedere nu poți să vorbești unei audiențe cu mâna în falcă – nu am ieșit la cafea, nu ne sorbim din priviri; cum Hoinaru are o problemă cu verbele ”a vrea”/”a voi”, eu nu mă împac cu sintagma ”ca și”. Din câte știu, aceasta se folosește doar pentru a evita cacofonia între ”ca” și ”cum”. În alte ocazii poți să înlocuiești conjuncția ”ca” cu: ”precum”, ”drept” și ”în calitate de”.

George Stoica și Cosmin Covei au avut amândoi o poveste de spus, mai ales că se ocupă de PR pe partea de online, respectiv offline. Au fost mai entertaineri decât primul speaker și asta mi-a plăcut. Sesiunea de întrebări a fost iarăși reușită, cu oameni care în mare parte au pus întrebări pertinente.

Workshopul a fost ceva nou pentru mine. Deși prin facultate am participat la formarea câtorva evenimente, precum Zilele Porților Deschise si Congresul EUPRERA, aici eram pus în fața situației de a concepe ideea unui club și a unui eveniment. Destin sau nu, în echipă m-am întâlnit din nou cu Camelia Căpitanu, cea cu care am realizat promovarea filmului ”Muzica în sânge” (evenimentul Prime Maraton). Echipa plina de entuziasm, am fost primii pe scenă, eu și Camelia am expus ideile proiectului nostru de parcă îi dădeam Monicăi Anghel Cerbul de Aur acum mulți ani.

După ce speakerii au anunțat câștigătorii, m-am retras alături de câțiva membri Prime și am văzut cât de neliniștiți încă erau. O fi ieșit bine?

Copii, stați liniștiți: a ieșit bine! M-am simțit foarte bine, Andrei Constantin a fost în zi de grație cu valuri de întrebări, Panduțzu a făcut poze și eu am făcut live blogging.

Foto

PS: va trebui să scriu cât de curând cum a fost să fac live blogging cu telefonul.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Lucrurile pe care le poți face cu Spotify în România

Lansarea Spotify pe piața din România vine cam la spartul târgului, când absolut toată lumea interesată de streaming are câte un abonament. Cu toate astea, Spotify este încă numărul 1 în materie de streaming audio, Read more…

Film

Star Wars Live In Concert: cum ar trebui să vedem filmele de acum încolo

George Lucas nu ratează nicio ocazie de a scoate bani din franciza Star Wars, doar a relansat “The Phantom Menace” în 3D. “A New Hope” acompaniat de Orchestra Simfonică București are mai mult sens, așa Read more…

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…