*trebuie să-mi cer scuze pentru întârzierea cu care postez despre evenimentul din titlu.

Mă trezesc într-o seară la sediul Prime din Facultatea de Litere cum că mă abordează o tipă, Flavia, că dacă n-aș vrea să particip la Brand Your Nightlife, eveniment marca Prime Romania. Nu auzisem până la momentul respectiv de eveniment, așa că Flavia a fost amabilă să-mi explice despre ce e vorba: comunicarea și promovarea în cluburi.

Ok, este despre muzică, mie îmi place muzica, vorbesc cu superiorii mei de pe plantație și aranjez să am liber în seara respectivă. Trimit CV, primesc mail de confirmare, vine ziua minunată și mă prezint pă persoană fizică în Kulturhaus. Inevitabil mă lovesc de câțiva hașdeeni (sau hașdeieni, după anumite surse) și cunosc lume nouă.

Cu lumea din Prime mă cunoșteam încă de pe vremea CNSC-ului de anul trecut (chiar mai dinainte) și am fost abordat încă de la început pentru a fi informat că fac parte din echipa roz și trebuie musai să port o brățară. De workshopuri vorbesc mai târziu.

Conferințele. Andreea Cristea, George Stoica și Cosmi Covei, toți trei ocupându-se de PR pentru Open Pub, Silver Church și Kulturhaus. Îi iau pe rând: Andreea Cristea a prezentat o poveste frumoasă, mai ales că e de o vârstă cu mine și oarecum am putut să îmi dau seama cam cum frecam eu menta când ea lua drumul PR-ului pentru Open Pub. Două remarci însă, remarcate și în timpul live blogging-ului: din punctul meu de vedere nu poți să vorbești unei audiențe cu mâna în falcă – nu am ieșit la cafea, nu ne sorbim din priviri; cum Hoinaru are o problemă cu verbele ”a vrea”/”a voi”, eu nu mă împac cu sintagma ”ca și”. Din câte știu, aceasta se folosește doar pentru a evita cacofonia între ”ca” și ”cum”. În alte ocazii poți să înlocuiești conjuncția ”ca” cu: ”precum”, ”drept” și ”în calitate de”.

George Stoica și Cosmin Covei au avut amândoi o poveste de spus, mai ales că se ocupă de PR pe partea de online, respectiv offline. Au fost mai entertaineri decât primul speaker și asta mi-a plăcut. Sesiunea de întrebări a fost iarăși reușită, cu oameni care în mare parte au pus întrebări pertinente.

Workshopul a fost ceva nou pentru mine. Deși prin facultate am participat la formarea câtorva evenimente, precum Zilele Porților Deschise si Congresul EUPRERA, aici eram pus în fața situației de a concepe ideea unui club și a unui eveniment. Destin sau nu, în echipă m-am întâlnit din nou cu Camelia Căpitanu, cea cu care am realizat promovarea filmului ”Muzica în sânge” (evenimentul Prime Maraton). Echipa plina de entuziasm, am fost primii pe scenă, eu și Camelia am expus ideile proiectului nostru de parcă îi dădeam Monicăi Anghel Cerbul de Aur acum mulți ani.

După ce speakerii au anunțat câștigătorii, m-am retras alături de câțiva membri Prime și am văzut cât de neliniștiți încă erau. O fi ieșit bine?

Copii, stați liniștiți: a ieșit bine! M-am simțit foarte bine, Andrei Constantin a fost în zi de grație cu valuri de întrebări, Panduțzu a făcut poze și eu am făcut live blogging.

Foto

PS: va trebui să scriu cât de curând cum a fost să fac live blogging cu telefonul.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…

Comunicare

Cum poți oferi ajutorul unui chinez

Eram în facultate și învățam niște particularități sociale ale diferitor popoare. Dintre toate, una mi-a rămas bine în memorie. Conform profesorului de la curs, chinezii sunt un popor foarte centrat în sine (știu, n-ați fi Read more…

Comunicare

IKEA, încărcarea wireless, iPhone 8 și niște ad-uri bune

IKEA nu se află la primul episod în care ia filosofia (sau marketing-ul) Apple și o adaptează propriului brand. Au făcut asta cu unul dintre cataloagele lor, iar de data asta au venit cu niște Read more…