Alchemy e un sintetizator virtual foarte drăguț, în sensul că e gratuit. Și nu știu cât timp o să mai rămână așa, mai ales că, din câte se pare Apple a cumpărat compania care a creat Alchemy – Camel Audio.

We would like to thank you for the support we’ve received over the years in our efforts to create instruments and effects plug-ins and sound libraries.

Camel Audio’s plug-ins, Alchemy Mobile IAPs and sound libraries are no longer available for purchase. We will continue to provide downloads of your previous purchases and email support until July 7, 2015. We recommend you download all of your purchases and back them up so that you can continue to use them (Instructions: How to Download and Backup Your Products).

Dacă nu aveți timp și chef să citiți din link-ul de mai sus, asta e pagina de unde să descărcați versiunea gratuită Alchemy. Însă Camel Audio nu e cunoscut doar instrumentul virtual pe care l-am menționat deja. Cel mai popular produs al său este CamelSpace, plugin-ul de efecte folosit atât de producătorii mici, cât și de cei mari.

M-am lovit prima dată de CamelSpace într-un tutorial făcut de Darren Tate, în timp ce arăta fanilor revistei Computer Music cum se face o melodie dance (ce avea să devină mai târziu On the 7th Day). Efectul CamelSpace poate fi auzit mai ales în momentul break-ului.

Viitorul Camel Audio nu poate însemna decât Logic, DAW-ul făcut de către Apple – o veste bună pentru cei ce îl folosesc și vor mai multă funcționalitate, o veste proastă pentru cei care se folosesc de alte programe de producție și care vor trebui să caute alte plugin-uri, pe măsură ce noi efecte își fac apariția.

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 thought on “Descărcați Alchemy cât mai puteți”

GarageBand pentru iOS primește sintetizatorul Alchemy | Dan Pandrea · February 1, 2017 at 14:26

[…] urmă cu aproape 2 ani scriam că Apple cumpără Alchemy, un plug-in decent, folosit de către producătorii de muzică. La finalul verii lui 2015, Alchemy […]

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Tuesday Maybe este albumul de ascultat în drum spre festivaluri

Ce asculți în drum spre festivaluri? Aceleași melodii pe care vei dansa o noapte întreagă? Cam redundant, zic. Așa că v-am găsit ceva care să vă bage în starea de festival, dar care să nu Read more…

Muzica

Armin van Buuren – Sunny Days

Se pare că Armin merge pe rețeta melodiilor lansate în versiune pop, ca mai apoi să fie remixate de comunitatea DJilor trance. S-a întâmplat cu I Need You, se întâmplă și acum cu Sunny Days. Read more…

Muzica

Am făcut un cover Above & Beyond pe iPhone

Ziceam acum ceva timp că Apple a pompat noi lucruri în versiunea iOS a aplicației GarageBand. Unul dintre ele este plugin-ul Alchemy, cumpărat de americani în urmă cu vreo doi ani. Am vrut să văd Read more…