Zilele astea umblă prin blogosferă tot felul de povești cu birourile de bloggeri. Și din câte am văzut s-a pus foarte puțin accentul pe o anumită componentă a biroului: scaunul! Pentru mine e cel mai important element. De pus o fâșie de lemn în patru pari cred că mă descurc, dar dacă scaunul nu e grozav atunci toată munca mea se duce pe apa sâmbetei, mai ales că în zilele stresante iau niște forme pe care nu le-ați crede anatomic posibile.

Drăcia din poză e grozavă: oferă suport complet și e flexibil, dar mai important decât asta are un suport bun în zona inferioară a spatelui. După cum spunea și Radu Pietreanu pe vremuri: există două tipuri de scaune – tari și moi… adică tapițate și netapițate, nu vă mai gândiți la prostii! Deci scaunul ăsta face 80% din întreg conceptul de birou, iar în curând va trebui să îmi cumpăr unul și pentru acasă.

Trecând la subiectul real pe care cei de la Mobexpert și Blogal Initiative l-au… inițiat, biroul în sine e destul de simplu: laptop, agendă, pix (când îl găsesc), cana de apă, cana de cafea și câteva nimicuri de care nu reușesc niciodată să scap. Ah, să nu uit de lampa care va funcționa mai mult de acum încolo, că tot se sucește ora la final de lună și nu trebuie să le dau de gândit vecinilor de pe stradă că sunt nesănătoși care stau la birou până la ore târzii.

Și dacă tot mă ocup de organizare de evenimente dance, nu putea lipsi un sistem audio de la Philips, deși nu m-ar deranja să-mi aduc de acasă monitoarele M-Audio… cât să dau un mic party. Pe lângă doleanța cu monitoarele, lucrurile pe care le-aș schimba la actualul birou se rezumă la transformarea acestuia într-o cameră multimedia: birou mare pe care să intre multe jucării – niște controllere de la Pioneer poate, clapele mele, un mixer și un microfon bun.

Nu cred că Mobexpert are așa ceva în ofertă, dar pe pagina Facebook puteți vedea ce soluții oferă pentru cei care se identifică cu programul fix de 8 ore.

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

0 thoughts on “Dar cu scaunul ce-ati avut?”

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Îmi place când Waze ne ferește de propria prostie

Duminică m-am întors în București pe o ploaie absolut oribilă. Știți voi: aia care necesită ștergătoarele la viteză maximă și cel mult 70 km/h în afara localității. Cu toate astea, tot am dat de imbecili Read more…

Cotidiene

Dacă aș fi primar (4)

Bine ați venit în seria de articole care nu propun autostrăzi suspendate, revoluție în trafic în 6 luni și zone metropolitane! Articolele “Dacă aș fi primar” cuprind idei simple, care pot îmbunătăți vizibil bunul mers Read more…

Cotidiene

România Liberă și Mediafax au aflat că ungurii l-au omorât pe Mihai Viteazul

Cum stăteam eu așa pe Facebook și mă uitam cum rămânem fără miniștri, văd o știre de la România Liberă care dă ca sursă pe Mediafax. Știrea? Papa Francisc acceptă teoria Big Bang. Știrea e Read more…