De când eram în școală aveam tangențe cu combinatori, tipi care luau produse bune pe bani puțini sau reușeau să vândă telefoane pe bani frumoși. E un limbaj aparte care fascinează la persoanele astea. Prin liceu îi știam pe băieții din centru care vindeau telefoane, fix lângă reprezentanțele operatorilor de telecom.

Din cauza miturilor urbane generate de oamenii ăștia (da, sunt mituri urbane, cam câte tunuri poți da când vinzi telefoane?), negocierea a devenit strict o modalitate de a trage țepe fraierilor. Pun pe OLX un produs la prețul de 450 lei și primesc mesajul de mai jos. Când îi arăt că sunt deschis la negocieri, se trece la jigniri. Pentru că atât putem.

negociere-olx

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

3 Comments

Ioan M. · April 21, 2016 at 17:42

Urat. Si eu am avut tangente cu dubiosi din astia. Avantajul meu e ca aveam propriul prieten dubios care se ocupa de schimburi, asa ca ii pasam lui cam tot ce voiam sa vand.

Sandra · April 21, 2016 at 17:56

Ti-l iau io, boss! :))
Cred ca m-au dat de gol cratima si virgula, nu?

Dark Penguin · April 21, 2016 at 18:25

Eram intins pe un pat, ma uit in jos si vad o domnisoara frumoasa oferindu-mi un foarte placut masaj erotic. Zambesc si las capul inapoi pe perna.

Deodata, dupa cateva minute scurte, nu mai simt nimic. Privesc iarasi in jos, domnisoara a disparut. In acel moment realizez ca nu am brate. Fara a avea prea multe optiuni, raman acolo, frustrat si nesatisfacut.

Asa m-a facut articolul tau sa ma simt. Unde este finalitatea?

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Nenorociții de la Mega Mall

Cred că s-a făcut o săptămână de când parcarea de la Mega Mall are bariere și bonuri. Nimic neobișnuit până acum. Deși nu scrie nicăieri pe tichet dacă există vreo perioadă de gratuitate, câteva vizite Read more…

Cotidiene

83,4 kilometri de autostradă în 3 ani. Îndrăznește să crezi!

În decembrie 2014, Ministerul Transporturilor inaugura 28.2 de kilometri de autostradă, între Arad și Nădlac. De atunci, mândra noastră patrie s-a mai împodobit cu 83.4 kilometri. Anul acesta am inaugurat o jumătate de lot în Read more…

Cotidiene

S-o înjurăm pe Firea că îndeamnă la respectarea legii

Acum niște ani, Victor Ponta se declara împotriva unei idei doar pentru simplul motiv că Traian Băsescu era pro. Nu conta dacă ideea era bună (sau rea), Ponta era contra pentru că el trebuia să Read more…