De când eram în școală aveam tangențe cu combinatori, tipi care luau produse bune pe bani puțini sau reușeau să vândă telefoane pe bani frumoși. E un limbaj aparte care fascinează la persoanele astea. Prin liceu îi știam pe băieții din centru care vindeau telefoane, fix lângă reprezentanțele operatorilor de telecom.

Din cauza miturilor urbane generate de oamenii ăștia (da, sunt mituri urbane, cam câte tunuri poți da când vinzi telefoane?), negocierea a devenit strict o modalitate de a trage țepe fraierilor. Pun pe OLX un produs la prețul de 450 lei și primesc mesajul de mai jos. Când îi arăt că sunt deschis la negocieri, se trece la jigniri. Pentru că atât putem.

negociere-olx

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

3 Comments

Ioan M. · April 21, 2016 at 17:42

Urat. Si eu am avut tangente cu dubiosi din astia. Avantajul meu e ca aveam propriul prieten dubios care se ocupa de schimburi, asa ca ii pasam lui cam tot ce voiam sa vand.

Sandra · April 21, 2016 at 17:56

Ti-l iau io, boss! :))
Cred ca m-au dat de gol cratima si virgula, nu?

Dark Penguin · April 21, 2016 at 18:25

Eram intins pe un pat, ma uit in jos si vad o domnisoara frumoasa oferindu-mi un foarte placut masaj erotic. Zambesc si las capul inapoi pe perna.

Deodata, dupa cateva minute scurte, nu mai simt nimic. Privesc iarasi in jos, domnisoara a disparut. In acel moment realizez ca nu am brate. Fara a avea prea multe optiuni, raman acolo, frustrat si nesatisfacut.

Asa m-a facut articolul tau sa ma simt. Unde este finalitatea?

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Cum îți dai seama dacă oamenii vor o schimbare în bine

Știți că românii așteaptă venirea unui Mesia politic, care să ne arate calea și noi să ne schimbăm după învățăturile lui. De asemenea, știți că românii se ghidează după dictonul “să se facă, apoi respectăm Read more…

Cotidiene

Emoji-urile sunt dovada că am luat-o pe arătură cu politically corectness-ul

Se discută foarte mult pe tema “corectitudinii politice” și în ce doză e suficientă pentru a nu face mai mult rău decât bine. Emoji-urile sunt dovada definitivă că ce-i mult strică. Pentru cei care au Read more…

Cotidiene

Patru ore prin Salonic

Am fost o săptămână în Grecia și, cu ocazia asta, am dat o raită prin Salonic. Timp de vreo 4 ore cât le-am petrecut la pas prin centrul orașului, vibe-ul a fost un mix de Read more…