De când eram în școală aveam tangențe cu combinatori, tipi care luau produse bune pe bani puțini sau reușeau să vândă telefoane pe bani frumoși. E un limbaj aparte care fascinează la persoanele astea. Prin liceu îi știam pe băieții din centru care vindeau telefoane, fix lângă reprezentanțele operatorilor de telecom.

Din cauza miturilor urbane generate de oamenii ăștia (da, sunt mituri urbane, cam câte tunuri poți da când vinzi telefoane?), negocierea a devenit strict o modalitate de a trage țepe fraierilor. Pun pe OLX un produs la prețul de 450 lei și primesc mesajul de mai jos. Când îi arăt că sunt deschis la negocieri, se trece la jigniri. Pentru că atât putem.

negociere-olx

Categories: Cotidiene

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

3 Comments

Ioan M. · April 21, 2016 at 17:42

Urat. Si eu am avut tangente cu dubiosi din astia. Avantajul meu e ca aveam propriul prieten dubios care se ocupa de schimburi, asa ca ii pasam lui cam tot ce voiam sa vand.

Sandra · April 21, 2016 at 17:56

Ti-l iau io, boss! :))
Cred ca m-au dat de gol cratima si virgula, nu?

Dark Penguin · April 21, 2016 at 18:25

Eram intins pe un pat, ma uit in jos si vad o domnisoara frumoasa oferindu-mi un foarte placut masaj erotic. Zambesc si las capul inapoi pe perna.

Deodata, dupa cateva minute scurte, nu mai simt nimic. Privesc iarasi in jos, domnisoara a disparut. In acel moment realizez ca nu am brate. Fara a avea prea multe optiuni, raman acolo, frustrat si nesatisfacut.

Asa m-a facut articolul tau sa ma simt. Unde este finalitatea?

Leave a Reply

Related Posts

Cotidiene

Gagica lui Dragnea e o falsă problemă

Văd că lumea a rămas după marele Congres doar cu ideea că e nasol să umbli cu o tipă mai tânără cu 30 de ani decât tine. Ceea ce, în contextul real, adică cel politic, Read more…

Cotidiene

The Bucharest Major ne pune pe harta internațională DotA 2

N-am prea fost atent în ultima vreme și m-am trezit că România a devenit un hub important pentru jucătorii de DotA 2. Atât de important, încât se organizează The Bucharest Major chiar la noi în Read more…

Cotidiene

Următorul pas pentru salvarea idioților de pe șosea

Am fost în weekend la Buzău pe o ploaie absolut sâcâitoare. Pentru că folosesc ruta alternativă la DN2, am interacționat cu mai puțini șoferi, însă suficient de mult cât să văd că proporția de idioți Read more…