Monden.info Urban.ro pune la bătaie un mega premiu pentru toți fanii ATB: ăl mai mare pachet ce conține albumul Distant Earth + other goodies. Deci, dacă sunteți fani ATB, intrați pe site-ul Urban.ro și lăsați acolo un comentariu prin care să spuneți ce album vă place și mai ales de ce. Concursul se încheie joi, 16 iunie, ora 00:00. Iată ce am scris eu:

La începutul liceului am remarcat cu adevărat muzica electronică, iar un factor important l-a avut un CD pe care mi l-a imprumutat o colegă. Era vorba de “Addicted to music”, album pe care l-am ascultat de foarte multe ori. Tot atunci primeam de la părinți o mândrie de CD-MP3 Player Philips. În toate drumurile spre și de la liceu eram însoțit de piese ritmate care, mai în glumă sau mai in serios, mi-au modelat pașii (la propriu, acum nu pot sa merg încet, întotdeauna îmi reglez pașii pe 128-132 BPM). Țin minte că am studiat în detaliu coperta CD-ului și am admirat peisajele prezente acolo.
Trecând la melodiile din album, “Long Way Home” rămâne în continuare piesa favorită, pentru că acolo întâlnesc un amestec perfect între sunetul acustic al pianului si cel digital al sintetizatorului (în continuare cred că lead-ul acestei piese este printre cele mai bune din câte există).
În 2004 aveam să primesc o cameră video Sony cu câteva filmări din Barcelona. Cu softul inclus am realizat primul meu film, coloana sonoră fiind ocupată de “Everything is wrong”.
Până în 2007 când a apărut Trilogy cu senzationalul album de chill-out, am considerat “Peace=Illusion” cea mai bună piesă din categoria asta și am promovat-o din greu prietenilor. Nu pot să mă gândesc la o melodie care să nu îmi placă de pe almumul ăsta. De exemplu “I Will Not Forget” este o melodie foarte bună, pe care cred că nu multă lume a auzit-o. Recomand toate piesele de pe “Addicted to music” pentru stări de bine.
PS: Știu că puteam să răspund sec cu “Addicted to music”, dar am simtit nevoia să justific cât mai mult, pentru că mă leagă multe episoade de acest material discografic.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

0 thoughts on “Concurs Fanbox ATB Limited Edition Distant Earth”

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Tuesday Maybe este albumul de ascultat în drum spre festivaluri

Ce asculți în drum spre festivaluri? Aceleași melodii pe care vei dansa o noapte întreagă? Cam redundant, zic. Așa că v-am găsit ceva care să vă bage în starea de festival, dar care să nu Read more…

Muzica

Armin van Buuren – Sunny Days

Se pare că Armin merge pe rețeta melodiilor lansate în versiune pop, ca mai apoi să fie remixate de comunitatea DJilor trance. S-a întâmplat cu I Need You, se întâmplă și acum cu Sunny Days. Read more…

Muzica

Am făcut un cover Above & Beyond pe iPhone

Ziceam acum ceva timp că Apple a pompat noi lucruri în versiunea iOS a aplicației GarageBand. Unul dintre ele este plugin-ul Alchemy, cumpărat de americani în urmă cu vreo doi ani. Am vrut să văd Read more…