Agents of SHIELD (mi-e lene să pun punctele alea) a venit ca urmare a succesului imens pe care The Avengers l-a avut. Din păcate serialul are niște defecte de-a dreptul imbecile, cel mai mare dintre ele fiind acela că e scris pentru pauzele de publicitate. Trec 10 minute din episod, apare o intrigă ce se umflă, intră publicitatea. Mă rog, la americani, nu la noi.

Al doilea defect, mare și el, este că publicul s-a obișnuit cu nivelul lung metrajelor Marvel, nu de un film produs de ABC. De aceea efectele, cascadoriile și grafica for fi întotdeauna cu un pas în urmă.

Nu în ultimul rând, acum câteva zile a fost sfârșitul primului sezon, deci SPOILERS AHEAD pentru cei care n-au văzut până acum serialul, dar nici Captain America: The Winter Soldier. Nick Fury apare pe la jumătatea acțiunii, îl ajută pe Coulson să salveze SHIELD și îi oferă cheile companiei.

Asta înseamnă că Clark Gregg trebuie să apară neapărat în Avengers: Age of Ultron. Deocamdată Coulson nu apare în lista de personaje din filmul ce va fi lansat în 2015. Iar asta poate supăra niște fani.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Diana · May 19, 2014 at 21:52

Serialul este in waiting-list-ul meu. As cam avea niste asteptari, nu de genul filmelor Marvel, dar totusi. Ce-mi recomanzi, deci?
PS: Imi place noua tema a blogului

    Dan Pandrea · May 19, 2014 at 22:44

    Serialul nu e cine stie ce la capitolul story. Da, sunt niste rasturnari de situatie ok si scenaristii au reusit sa lege serialul de Thor 2 si Captain America 2, insa ceva imi spune ca puteau mai bine. Daca esti fana Marvel, descarca-l.

Leave a Reply

Related Posts

Film

Star Wars Live In Concert: cum ar trebui să vedem filmele de acum încolo

George Lucas nu ratează nicio ocazie de a scoate bani din franciza Star Wars, doar a relansat “The Phantom Menace” în 3D. “A New Hope” acompaniat de Orchestra Simfonică București are mai mult sens, așa Read more…

Film

Robert Downey Jr. aduce cu o săptămână mai devreme în sălile de cinema Avengers: Infinity War

Acum că Black Panther este la trecut, Marvel turează motoarele de marketing pentru Avengers: Infinity War. Dincolo de siguranța încasărilor de peste $1 miliard, Avengers: Infinity War trebuie să transmită un mesaj întregii industrii cinematografice: Read more…

Film

Black Panther ca punct de cotitură pentru Marvel

Cel mai bun mod de a vedea un blockbuster la cinema este într-o zi de luni, undeva la prânz. Alături de alți maxim 10 oameni am văzut cel mai recent film produs de Marvel. Nu Read more…