Agents of SHIELD (mi-e lene să pun punctele alea) a venit ca urmare a succesului imens pe care The Avengers l-a avut. Din păcate serialul are niște defecte de-a dreptul imbecile, cel mai mare dintre ele fiind acela că e scris pentru pauzele de publicitate. Trec 10 minute din episod, apare o intrigă ce se umflă, intră publicitatea. Mă rog, la americani, nu la noi.

Al doilea defect, mare și el, este că publicul s-a obișnuit cu nivelul lung metrajelor Marvel, nu de un film produs de ABC. De aceea efectele, cascadoriile și grafica for fi întotdeauna cu un pas în urmă.

Nu în ultimul rând, acum câteva zile a fost sfârșitul primului sezon, deci SPOILERS AHEAD pentru cei care n-au văzut până acum serialul, dar nici Captain America: The Winter Soldier. Nick Fury apare pe la jumătatea acțiunii, îl ajută pe Coulson să salveze SHIELD și îi oferă cheile companiei.

Asta înseamnă că Clark Gregg trebuie să apară neapărat în Avengers: Age of Ultron. Deocamdată Coulson nu apare în lista de personaje din filmul ce va fi lansat în 2015. Iar asta poate supăra niște fani.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Diana · May 19, 2014 at 21:52

Serialul este in waiting-list-ul meu. As cam avea niste asteptari, nu de genul filmelor Marvel, dar totusi. Ce-mi recomanzi, deci?
PS: Imi place noua tema a blogului

    Dan Pandrea · May 19, 2014 at 22:44

    Serialul nu e cine stie ce la capitolul story. Da, sunt niste rasturnari de situatie ok si scenaristii au reusit sa lege serialul de Thor 2 si Captain America 2, insa ceva imi spune ca puteau mai bine. Daca esti fana Marvel, descarca-l.

Leave a Reply

Related Posts

Film

Kevin Spacey și “knee jerk reaction”

an immediate unthinking emotional reaction produced by an event or statement to which the reacting person is highly sensitive; – in persons with strong feelings on a topic, it may be very predictable. knee jerk reaction Read more…

Film

Thor: Ragnarok este cel mai bun film din trilogie*

“If you’re nothing without the suit, then you shouldn’t have it.” Tony Stark – Spiderman: Homecoming M-am gândit la replica asta în timp ce eram martorul punctului culminant din Thor: Ragnarok. Știm deja că personajul Read more…

Film

A Night at the Garden: Statele Unite ale Americii sub nazism

E greu să pui Statele Unite ale Americii lângă nazism, chiar și cu tot ceea ce s-a întâmplat în Charlottesville. Cele două concepte sunt diametral opuse: o țară formată din imigranți versus o țară locuită Read more…