Agents of SHIELD (mi-e lene să pun punctele alea) a venit ca urmare a succesului imens pe care The Avengers l-a avut. Din păcate serialul are niște defecte de-a dreptul imbecile, cel mai mare dintre ele fiind acela că e scris pentru pauzele de publicitate. Trec 10 minute din episod, apare o intrigă ce se umflă, intră publicitatea. Mă rog, la americani, nu la noi.

Al doilea defect, mare și el, este că publicul s-a obișnuit cu nivelul lung metrajelor Marvel, nu de un film produs de ABC. De aceea efectele, cascadoriile și grafica for fi întotdeauna cu un pas în urmă.

Nu în ultimul rând, acum câteva zile a fost sfârșitul primului sezon, deci SPOILERS AHEAD pentru cei care n-au văzut până acum serialul, dar nici Captain America: The Winter Soldier. Nick Fury apare pe la jumătatea acțiunii, îl ajută pe Coulson să salveze SHIELD și îi oferă cheile companiei.

Asta înseamnă că Clark Gregg trebuie să apară neapărat în Avengers: Age of Ultron. Deocamdată Coulson nu apare în lista de personaje din filmul ce va fi lansat în 2015. Iar asta poate supăra niște fani.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Diana · May 19, 2014 at 21:52

Serialul este in waiting-list-ul meu. As cam avea niste asteptari, nu de genul filmelor Marvel, dar totusi. Ce-mi recomanzi, deci?
PS: Imi place noua tema a blogului

    Dan Pandrea · May 19, 2014 at 22:44

    Serialul nu e cine stie ce la capitolul story. Da, sunt niste rasturnari de situatie ok si scenaristii au reusit sa lege serialul de Thor 2 si Captain America 2, insa ceva imi spune ca puteau mai bine. Daca esti fana Marvel, descarca-l.

Leave a Reply

Related Posts

Film

De ce să mergeți la The Hitman’s Bodyguard

Filmul se încadrează în lejerele de vară. Scriitorii au mizat din start pe improvizațiile actorilor (Reynolds, Jackson, Hayek) și pe abilitatea lui Gary Oldman de a juca psihopați. Așa că așteptați-vă la constatările specifice ale Read more…

Film

Din 4 august vedem cel mai tare serial românesc!

Știam de ceva timp de Comrade Detective. Teasing-ul a început timid, cu câteva imagini pe Instagram cu VHS-ul serialului. Iată că mijlocul prin care comunismul a fost învins în România a ajuns pe masa lui Read more…

Film

Chris Evans are cele mai tari cameo-uri din Universul Cinematic Marvel

Înainte să luați furcile și topoarele că îndrăznesc să-l pun pe Evans înaintea marelui Stan Lee, hear me out. De la Stan Lee ne așteptăm la ceva amuzant. Personajul lui Chris Evans, Captain America, e Read more…