Agents of SHIELD (mi-e lene să pun punctele alea) a venit ca urmare a succesului imens pe care The Avengers l-a avut. Din păcate serialul are niște defecte de-a dreptul imbecile, cel mai mare dintre ele fiind acela că e scris pentru pauzele de publicitate. Trec 10 minute din episod, apare o intrigă ce se umflă, intră publicitatea. Mă rog, la americani, nu la noi.

Al doilea defect, mare și el, este că publicul s-a obișnuit cu nivelul lung metrajelor Marvel, nu de un film produs de ABC. De aceea efectele, cascadoriile și grafica for fi întotdeauna cu un pas în urmă.

Nu în ultimul rând, acum câteva zile a fost sfârșitul primului sezon, deci SPOILERS AHEAD pentru cei care n-au văzut până acum serialul, dar nici Captain America: The Winter Soldier. Nick Fury apare pe la jumătatea acțiunii, îl ajută pe Coulson să salveze SHIELD și îi oferă cheile companiei.

Asta înseamnă că Clark Gregg trebuie să apară neapărat în Avengers: Age of Ultron. Deocamdată Coulson nu apare în lista de personaje din filmul ce va fi lansat în 2015. Iar asta poate supăra niște fani.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Diana · May 19, 2014 at 21:52

Serialul este in waiting-list-ul meu. As cam avea niste asteptari, nu de genul filmelor Marvel, dar totusi. Ce-mi recomanzi, deci?
PS: Imi place noua tema a blogului

    Dan Pandrea · May 19, 2014 at 22:44

    Serialul nu e cine stie ce la capitolul story. Da, sunt niste rasturnari de situatie ok si scenaristii au reusit sa lege serialul de Thor 2 si Captain America 2, insa ceva imi spune ca puteau mai bine. Daca esti fana Marvel, descarca-l.

Leave a Reply

Related Posts

Film

Ce supereroi vedem în 2018 la cinema

A mai trecut un an plin de supereroi la cinema. Hollywood a prins rețeta, așa că în 2018 nu apucăm să ne tragem sufletul din vizionat filme cu supereroi. Mai jos găsiți filmele de la Read more…

Film

Disney e în discuții să preia 21st Century Fox

Jurnaliștii de finanțe din State au o săptămână plină – Disney vrea să preia Fox Studios pentru vreo $60 miliarde. Toți fanii Marvel din lume au luat-o razna, pentru că putem vedea, în sfârșit, membrii Read more…

Film

Avem primul trailer pentru Avengers: Infinity War

Cel mai așteptat trailer al anului este pe interneți! După ce au difuzat o versiune în vara asta la San Diego, restul planetei abia a trecut prin testul răbdării. Ieri, Marvel a anunțat că primul Read more…