Deci echipa cu care am simpatizat în finală a plecat acasă cu trofeul. Și suporterii au făcut parte din experiența Euro 2016, iar Withings a adunat informații din timpul grupelor. Acestea nu s-au rezumat doar la fanii care au fost în Franța, ci și la cei care au rămas acasă.

Elvețienii au ieșit la fotbal

Aplicația Health Mate permite înregistrarea manuală a activităților sportive, iar elvețienii au raportat cel mai mare număr de minute jucate în fiecare partidă de fotbal. În spatele lor s-au aflat nemții și rușii. Deși Franța nu se află în top, albaștrii au raportat cel mai mare număr de partide jucate.

podium_euro-TIME-EN

Românii au dormit mai puțin

În fiecare dimineață văd cum Health Mate îmi spune că iar n-am nimerit ținta de 8 ore de somn. N-am fost singurul, pentru că românii, alături de belgieni și francezi au dormit mai puțin decât o făceau înainte de turneu. Elvețienii au fost și mai reticenți la odihnă, ratând cu vreo 10 minute limita de 8 ore.

Singurii care au avut nopți mai lungi au fost slovacii. Probabil au petrecut mult după rezultatele bune cu Rusia și Anglia.

podium_euro-SLEEP-EN

Turcii au fost cei mai activi fani

Aici au fost comparate ultima săptămână înainte de Euro și prima din faza grupelor. De departe, turcii au fost cei mai activi seara, cu o creștere de 20%. Francezii au mers și ei mai mult cu 10% față de săptămâna anterioară, însă surpriza cea mai mare o reprezintă fanii albanezi care au copiat energia jucătorilor pe care i-au susținut.

Ca număr de pași, rușii au fost iarăși în top, de data asta chiar pe primul loc, cu un plus de 2800 între orele 19 și 2.

podium_euro-STEPS-EN-700x367

Vedeți ce înseamnă procentele din grafice în articolul de pe blogul Withings.

foto via

 


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

0 thoughts on “Care au fost cei mai activi fani la Euro 2016”

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Am instalat iOS 11

Pentru că în fiecare an mă mănâncă, acum câteva zile am instalat o versiune beta a iOS 11. Este vorba de al doilea Developer Beta, pe un iPhone 6S. Am așteptat a doua versiune, pentru Read more…

Tech

Withings a devenit Nokia Health

După ce au scos €170 milioane vara trecută pentru a-i cumpăra pe francezi, finlandezii au făcut ieri marele pas și au tras Withings pe linie moartă. În locul brand-ului francez a apărut Nokia Health. La Read more…

Tech

Două noi de la Logitech

Compania care a scos cea mai tare tastatură ever nu stă pe loc și anunță două produse de urmărit. Primul dintre ele este a doua generație de cameră video de supraveghere inteligentă, numită Circle 2. Partea Read more…