Deci echipa cu care am simpatizat în finală a plecat acasă cu trofeul. Și suporterii au făcut parte din experiența Euro 2016, iar Withings a adunat informații din timpul grupelor. Acestea nu s-au rezumat doar la fanii care au fost în Franța, ci și la cei care au rămas acasă.

Elvețienii au ieșit la fotbal

Aplicația Health Mate permite înregistrarea manuală a activităților sportive, iar elvețienii au raportat cel mai mare număr de minute jucate în fiecare partidă de fotbal. În spatele lor s-au aflat nemții și rușii. Deși Franța nu se află în top, albaștrii au raportat cel mai mare număr de partide jucate.

podium_euro-TIME-EN

Românii au dormit mai puțin

În fiecare dimineață văd cum Health Mate îmi spune că iar n-am nimerit ținta de 8 ore de somn. N-am fost singurul, pentru că românii, alături de belgieni și francezi au dormit mai puțin decât o făceau înainte de turneu. Elvețienii au fost și mai reticenți la odihnă, ratând cu vreo 10 minute limita de 8 ore.

Singurii care au avut nopți mai lungi au fost slovacii. Probabil au petrecut mult după rezultatele bune cu Rusia și Anglia.

podium_euro-SLEEP-EN

Turcii au fost cei mai activi fani

Aici au fost comparate ultima săptămână înainte de Euro și prima din faza grupelor. De departe, turcii au fost cei mai activi seara, cu o creștere de 20%. Francezii au mers și ei mai mult cu 10% față de săptămâna anterioară, însă surpriza cea mai mare o reprezintă fanii albanezi care au copiat energia jucătorilor pe care i-au susținut.

Ca număr de pași, rușii au fost iarăși în top, de data asta chiar pe primul loc, cu un plus de 2800 între orele 19 și 2.

podium_euro-STEPS-EN-700x367

Vedeți ce înseamnă procentele din grafice în articolul de pe blogul Withings.

foto via

 


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Cum schimbi bateria de pe iPhone-ul tău dacă ești pe Vodafone

Tocmai ce m-am întors de la reprezentanța Vodafone, de unde am ridicat un iPhone 6S. A intrat în service pe bază de probleme la baterie, după cum ați auzit în ultimele săptămâni despre mai toate Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Tech

Becurile IKEA TRADFRI devin compatibile cu Amazon Alexa și Apple HomeKit

IKEA a intrat pe piața smart home în primăvară, odată cu lansarea gamei de produse TRADFRI. O mână de becuri, un hub și o telecomandă. Am vorbit despre toate aici. Comunicarea cu asistenții virtuali inteligenți Read more…