Vrei sa faci trafic? Ia-te in gura cu Badea sau Zoso. Kinky ar fi sa o faci cu amandoi deodata. Ideea e ca o sa fii repede pus la zid daca nu vii cu argumente solide impotriva opiniilor respectivilor domni. Injuriile nu au ce cauta in dialogul dintre bloggeri… pacat ca firea umana se mai lasa condusa din cand in cand de latura animala, nerationala.

Spun asta deoarece am gasit un articol pe site-ul lui Zoso. Am facut putin research despre personajul in cauza si ma rezum la cateva cuvinte: sper ca e doar o faza trecatoare, un cheag comportamental in dezvoltarea unei persoane, altfel nici-o flacara violeta altoita cu icoana lu’ Tata Puiu’ nu ne salveaza de ceea ce vine din urma.

PS: M-am indeletnicit cu treaba asta pt ca Zoso s-a luat de un concetatean de-ai mei si voiam sa vad daca bate campii cu gratie… ceea ce nu s-a intamplat.

Categories: Uncategorized

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

KronosBlog · March 18, 2010 at 22:23

LA faza cu trafic chiar ai gresit! Daca Zoso mi-a pus o poza cu articolul meu la el pe blog, asta nu inseamna ca mi-a dat mie trafic!

    admin · March 19, 2010 at 17:20

    E vorba de principiu aici, tu fiind ultimul exemplu. Cine e suficient de curios, cauta subiectul despre care se discuta.

Leave a Reply

Related Posts

Foto

Sony a anunțat mirrorless-ul a6500. Now what?

Quick question: ați plăti în plus cu $400 pentru stabilizare a senzorului, un buffer mai mare și touchscreen? Pentru că fix asta oferă noul Sony a6500, proaspăt anunțat, față de actualul a6300. Plus că nu Read more…

Uncategorized

Big Hero 6

Big Hero 6 demonstrează încă o dată că nu trebuie să ai cine știe ce poveste, dacă transmiți o lecție de viață, incluzi niște tipologii și cel puțin un personaj ușor de iubit de public. Read more…

Uncategorized

Oamenii aruncă în continuare bani pe crowdfunding

Uitați-vă un pic la proiectul ăsta de a doua generație, ce are în continuare nevoie de bani pentru a intra pe linia de producție. A strâns $85.000 și mai are câteva zile până se termină Read more…