TrancENDance continuă seria de petreceri de la Arenele Romane, iar sâmbăta trecută au continuat cu Markus Schulz, șeful Coldharbour Recordings.

Am ajuns la Arene ca să-l prind pe Arisen în deschidere și ca să-l trollez un pic. Am primit muzică bună, cu Bedrock și CamelPhat în set.

Snatt & Vix au făcut cu rândul la pupitru, suficient cât să primim un set cu melodii noi și mai vechi. Nu m-aș fi așteptat să primesc o doză de Tiesto, remixat de Andy Duguid. N-a fost un set cu o traiectorie constant crescândă, precum cel al lui Arisen, dar asta a însemnat că puteam să aleg bine momentele de mers la bar pentru refills.

După 3 ore și jumătate, omul de pe afiș și-a făcut apariția. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce unii băieți care apasă pe niște butoane au un fani care-i urmăresc peste tot, Markus Schulz a oferit răspunsul sâmbătă seara.

Și nu glumesc la faza cu fanii, pentru că în spatele meu se aflau cei din Markus Schulz Army, fani din alte țări care au venit până în România să-și vadă DJ-ul preferat la lucru. Dj care a mixat foarte bine, a comunicat constant cu publicul și care a pus-o și pe Adina Butar pe scenă, timp de două melodii.

Despre prestația Adinei nu prea am ce să spun. Spre deosebire de Emma Hewitt și melodiile create de Cosmic Gate, vocea Adinei are foarte mult reverb. Drept urmare, o prestație 100% live ar fi sunat ca din topor, față de ceea ce așteaptă fanii, așa că Adina a cântat peste pozitiv, într-o prestație deloc memorabilă.

Ceea ce-mi rămâne în memorie e buna dispoziție a lui Markus și dorința de a-și mulțumi fanii. Deși m-aș fi așteptat ca după noaptea de sâmbătă spre duminică să zboare imediat către următorul gig, Markus a mai rămas un pic și a înregistrat un set transmis live pe Facebook.

Pentru o noapte friguroasă de februarie, evenimentul a fost reușit. Cortul a fost suficient de încălzit, barurile s-au mișcat bine, iar atmosfera a fost lipsită de incidente. Suntem abia în a doua lună a anului, așa că abia aștept să văd ce vor aduce vara și toamna pentru TrancENDance.


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…