Am așteptat câteva zile până la a scrie despre cea mai recentă melodie a lui Andrei Leonte – Paralyzed. Am zis să nu fiu prea subiectiv și să îi dau cu laude gratuite din primele 5 minute de când intră piesa pe Youtube.

The Boring Stuff

Muzica e semnată de  Mike Eriksson, Johnny Sanchez, Michael James Down, iar versurile de Jonas Thander și Mike Eriksson. Deci oameni din afară, adică o melodie ce este ceva diferit față de ce avem noi pe radiouri. Un ritm pe la 135 bătăi pe minut, o gamă majoră și mai multe chitări.

andrei leonte paralyzed

The Good Stuff

Partea bună e că îmi plac mult producția și versurile. Genul ăsta de pop-rock optimist (că e în gamă majoră, de-aia!) lipsește de pe la noi și era cazul să aud un exemplu autohton. S-a nimerit să fie băiatul ăla simpatic și cu lipici la public. Can’t take that away from him.

Am citit că, în cazul în care merge în Suedia, Andrei are pregătită ceva coregrafie care să-l ajute în transmiterea mesajului. O să aibă nevoie, pentru că acum nu mai e ca la X Factor, unde o baladă și un băiat cu o chitară umplu toată scena. Dacă e vorba de energie, atunci sper ca măcar în finala națională de pe 24 februarie să văd ceva coregrafie.

Finala din 24 februarie

Am văzut înregistrarea prestației din studioul TVR-ului. Andrei rămâne în continuare foarte bun pe finalul de melodie, când își pune vocea în valoare. Uneori cred că se simte mai bine făcând asta, decât atunci când cântă niște versuri simple. Drept urmare mă aștept la același lucru și pe 24 februarie: energie pe strofe, iar pe ultimul refren să-i facă pe oameni să voteze. Nu, nu cred că numărul e 1313.

Vouă cum vi se pare Paralyzed?

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Evenimentele dance restrânse n-or să moară prea curând

Întotdeauna mi s-a părut amuzant să aud mari DJ că se simt la fel de bine atât pe stadion de mii de fani, cât și într-un club de 200 de persoane. Mă gândeam că e Read more…

Muzica

Cum s-a văzut Untold de la București

Ce faci când nu ești în Cluj și Untold e pe toate gardurile? Păi te uiți, că altceva n-ai ce face. Este primul Untold care mă prinde departe de complexul amenajat în jurul noului stadion. Read more…

Muzica

ATB scoate videoclip pentru melodia Pages

“Pages” este primul single extras de pe albumul “neXt” și are parte, inevitabil, de un videoclip. Spre deosebire de celelalte, “Pages” e produs și montat chiar de ATB. Noua pasiune față de fotografii și clipuri Read more…