Până acum vreo 3 ani toamna mea era sinonimă cu via de la țară și roadele care ieșeau din niște rânduri care au stat toată vara în calea soarelui. Rudele de la țară au pus foarte mare preț pe vie și pe vinul ce ieșea de acolo. Ajuns la facultate și având colegi de apartament, vinul a câștigat imediat fani, pentru că era un produs rezultat din muncă și pasiune.

Nu.

Nu este un advertorial la vinul de aur pentru Moartea din Carpați, ci un articol ce privește din alt unghi un produs care aduce plăcere publicului larg. Ieri s-a difuzat ultima ediție a audițiilor X Factor. Am pus tot vinul în pâlnie, iar sticla e mai mică decât volumul lichidului care vrea să intre. Tot ce nu e bun va da pe afară, iar în final voi fi pus în fața unor soiuri ce vor rămâne în arhivele anului 2012.

Viticultorii sunt trei, fiecare cu aceleași cerințe, dar cu nuanțe diferite. Le va fi greu să aleagă, însă numele lor vor sta pe soiurile alese, iar publicul consumator se așteaptă la un produs bun, care să aducă cinste atât viticultorilor, cât și viei din care s-au cules roadele. Mai sunteți încă pe frecvență?

Bun. Mă lepăd pentru moment de figuri de stil pentru a vă spune că duminica și lunea viitoare vom vedea momentele în care Delia, Dan și Cheloo vor alege ce e mai bun din cei care au primit cel puțin doi de “da”. Acestea sunt momentele în care veți vrea să țineți pumnii pentru cei pe care i-ați văzut și care v-au plăcut. De acolo nu mai rămâne decât vizita acasă la juriu și putem accesa cea mai frumoasă etapă a X Factor: galele live.

Până atunci rămâne să vedem ce va alege juriul. Pe voi cine v-a cucerit?

________________

Sunt blogger oficial X Factor Romania. La fiecare gală a show-ului voi fi în culise pentru a surprinde cele mai inedite momente pe care le puteți vedea și voi pe pagina specială Facebook.

foto via

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

Lucrurile pe care le poți face cu Spotify în România

Lansarea Spotify pe piața din România vine cam la spartul târgului, când absolut toată lumea interesată de streaming are câte un abonament. Cu toate astea, Spotify este încă numărul 1 în materie de streaming audio, Read more…

Film

Star Wars Live In Concert: cum ar trebui să vedem filmele de acum încolo

George Lucas nu ratează nicio ocazie de a scoate bani din franciza Star Wars, doar a relansat “The Phantom Menace” în 3D. “A New Hope” acompaniat de Orchestra Simfonică București are mai mult sens, așa Read more…

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…