Aseară am dat curs invitației din partea Finlandia și am mers în nordul Capitalei pentru a-i vedea din nou la lucru pe Above & Beyond, în formula Paavlo Siljamäki & Jono Grant. Am avut din nou ocazia de a-i fotografia de aproape (la fel ca la Peninsula) și de a-mi pune din nou la încercare rezistența picioarelor.

But first: Jaytech a avut un set foarte bun, spun asta pentru că mi-a adus aminte pe final de albumul “Everything is OK”. Britanicul a făcut atmosferă și a pregătit publicul pentru intrarea headliner-ilor.

Main act: Paavlo și Jono au pregătit la fel ca vara trecută un set ce a avut elemente progressive pe mai tot parcursul setului. Binențeles că piesele de pe cel mai recent album, Group Therapy, au fost promovate publicului (nu că majoritatea nu le-ar fi cunoscut) și amplificate de o serie de visuals de excepție. Încă de vara trecută am văzut că la capitolul grafic britanicii stau bine. Au reușit să reproducă grafica albumului doar prin lumini, iar LED-ul din spatele lor a afișat imagini pur și simplu frumoase. Mai jos ascultați una dintre piesele de pe album, în varianta remixată de Myon & Shane 54:

Aș vrea să zic că i-am cunoscut pe Paavlo și Jono, însă timpul petrecut a fost suficient doar pentru câteva cadre foto și o urare de bine. Still… better than nothing!

foto via bimus

În concluzie experiența de aseară a fost una reușită, deși World Trade Plaza s-a dovedit cam claustrofobică pentru gusturile mele (probabil de aceea nu s-au mai vândut bilete la intrare). Mulțumesc încă o dată Finlandia pentru invitație!

[fbphotos id=179763775473200]

PS: Din păcate microfonul de pe camera Nikon D5000 nu s-a pupat prea bine cu sunetul din sală, așa că las materialele video pe altădată.

PPS: Recomand oamenilor de la Finlandia să mai aleagă și niște trancerițe. Sprijiniți diversitatea!


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

3 Comments

Andu · March 5, 2012 at 12:21

trancey girls FTW! :))

Terapie de grup cu Above & Beyond la Bucuresti | | Insemnari.RO *Insemnari.RO * · March 5, 2012 at 21:10

[…] Poze gasiti la Stefan si Dan si cateva pareri la Andra si acelasi Dan. […]

The Top 100 DJ 2012 – e pe vine : Music Oriented Blog · October 18, 2012 at 19:39

[…] a invaziei progressive house, subgenul trance își rărește membrii în top 10: Armin van Buuren, Above & Beyond și Dash Berlin și nu știu cât de mult va mai ține mult febra trance dacă nu se întâmplă […]

Leave a Reply

Related Posts

Muzica

UNTOLD 2018: in need of some Anjuna Love

Ieri au ieșit trei știri importante despre Untold Festival. Prima dintre ele: următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august. Tot la Cluj, tot în același în parc și tot cu aceeași atmosferă Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Muzica

Două melodii bune de la #ABGT250

Above & Beyond au marcat 250 de episoade ale emisiunii Group Therapy printr-un weekend plin de muzică organizat în America, în statul Washington (The Gorge Amphitheatre). Pe lângă melodiile lor și anunțul că următorul album, Read more…