Dacă v-ați săturat de torenții de știri și de zvonuri despre cum va fi următorul iPhone, aflați că, pe 12 septembrie, Tim Cook ne va izbăvi cu un anunț oficial. Mă rog, cel mai probabil va cădea în sarcina lui Phil Schiller să ne prezinte cât de revoluționară și uluitoare e următoarea generație de iPhone-uri.

Se așteaptă multe de la următoarele iPhone-uri, mai ales că ceilalți producători lansează zilele astea la Berlin telefoanele cu care speră să mai fure din clienții Apple. În rest, de la eveniment se așteaptă apariția următoarei generații de Apple Watch, despre care se zvonește o conexiune de date.

Odată cu noile generații de telefoane și de ceasuri inteligente, vom afla când vom primi următoarele sisteme de operare: iOS 11, watchOS 4 și macOS High Sierra. În mod normal, ar trebui să le primim în cel mult o săptămână după data de 12 septembrie.

Fără îndoială, evenimentul va fi marcat de Steve Jobs, întrucât acesta va fi ținut în noua sală de evenimente ce-i poartă numele. O puteți vedea în clipul de mai jos. Totodată, evenimentul va marca aniversarea de 10 ani a lansării iPhone-ului original, din 2007.

Așa că așteptați-vă la cel puțin două ore de prezentări. Cu telefoane noi, software, epitete, metafore și, probabil, vocea lui Jony Ive aruncată pe vreun clip de prezentare.

PS: Evenimentul va fi transmis live, începând cu ora 20:00.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Am rămas cu 3 lucruri după conferința Apple

La ora locală 10, Tim Cook a anunțat următoarele generații de produse: Apple Watch Series 3, iPhone 8, 8 Plus, X și Apple TV 4K. Deși multă lume se concentrează pe cât de dezamăgitoare este Read more…

Tech

Nokia 5 review: plăcut surprins

Am ales să public review-ul Nokia 5 în ziua în care Apple anunță următoarele iPhone-uri dintr-un simplu motiv: nu ai nevoie de un buget de +3000 lei pentru a avea un smartphone decent. Următoarele rânduri Read more…

Tech

Nokia 8 e complicația de care finlandezii au nevoie

Aseară, între discuțiile despre Game of Thrones și Supercupa Spaniei, Nokia a anunțat vârful de gamă. Se numește Nokia 8, rulează Android și vine cu câteva elemente distincte față de competiție. Deși a stârnit ceva Read more…