Dacă v-ați săturat de torenții de știri și de zvonuri despre cum va fi următorul iPhone, aflați că, pe 12 septembrie, Tim Cook ne va izbăvi cu un anunț oficial. Mă rog, cel mai probabil va cădea în sarcina lui Phil Schiller să ne prezinte cât de revoluționară și uluitoare e următoarea generație de iPhone-uri.

Se așteaptă multe de la următoarele iPhone-uri, mai ales că ceilalți producători lansează zilele astea la Berlin telefoanele cu care speră să mai fure din clienții Apple. În rest, de la eveniment se așteaptă apariția următoarei generații de Apple Watch, despre care se zvonește o conexiune de date.

Odată cu noile generații de telefoane și de ceasuri inteligente, vom afla când vom primi următoarele sisteme de operare: iOS 11, watchOS 4 și macOS High Sierra. În mod normal, ar trebui să le primim în cel mult o săptămână după data de 12 septembrie.

Fără îndoială, evenimentul va fi marcat de Steve Jobs, întrucât acesta va fi ținut în noua sală de evenimente ce-i poartă numele. O puteți vedea în clipul de mai jos. Totodată, evenimentul va marca aniversarea de 10 ani a lansării iPhone-ului original, din 2007.

Așa că așteptați-vă la cel puțin două ore de prezentări. Cu telefoane noi, software, epitete, metafore și, probabil, vocea lui Jony Ive aruncată pe vreun clip de prezentare.

PS: Evenimentul va fi transmis live, începând cu ora 20:00.

Categories: Tech

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

Leave a Reply

Related Posts

Tech

Cum schimbi bateria de pe iPhone-ul tău dacă ești pe Vodafone

Tocmai ce m-am întors de la reprezentanța Vodafone, de unde am ridicat un iPhone 6S. A intrat în service pe bază de probleme la baterie, după cum ați auzit în ultimele săptămâni despre mai toate Read more…

Muzica

Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte. Dacă ați mai vizitat acest blog, Read more…

Tech

Becurile IKEA TRADFRI devin compatibile cu Amazon Alexa și Apple HomeKit

IKEA a intrat pe piața smart home în primăvară, odată cu lansarea gamei de produse TRADFRI. O mână de becuri, un hub și o telecomandă. Am vorbit despre toate aici. Comunicarea cu asistenții virtuali inteligenți Read more…